Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1594 kJ
19%
381 kcal
Rasvaa
34,00g
49%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
3,90g
2%
Sokereita
2,50g
3%
Proteiinia
14,00g
28%
Suola
2,80g
47%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 05 touko 21 12.33 ap.
19%
GDA:sta*
(381 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (4%)
 
Rasvaa (81%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
381
Rasva
34g
Hh
3,9g
Prot
14g
Kohteessa 100 g on 381 kaloria
Kalorien jakautuminen: 81% rasva, 4% hh, 15% prot.

Luokkaan Arla ja Fetajuusto liittyvät:

Apetina Red Peppers & Chilli
Apetina Feta 10%
Apetina 10% Lactofree
Red Pepper White Cheese In Oil
Apetina Classic Cubes In Oil
Apetina Crumbly White Cheese
  Näytä lisää tuotteita: Arla Fetajuusto

Lisää Arla tuotteita:

Kalinka Kahvi
Proteiinirahka
Juustoraaste
Valkosipuli Ruokakerma
Kahvirahka
  Näytä kaikki tuotemerkin Arla tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Fetajuusto:

Fetajuusto
  Näytä lisää kohteen Fetajuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Arla Apetina Original White Cheese in Brine
UniCafe Pähkinäistä Feta-Pinaattikastiketta
Baltais Välimerellinen Juusto
Lounashetki Lämmin Ateria Feta-Pasta
Arla Apetina Green Pesto
Olympus Feta -25% Suolaa


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.