Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 ml
annosta kohti
% RI*
Energiaa
251 kJ
3%
60 kcal
Rasvaa
4,40g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,600g
8%
Hiilihydraatit
4,50g
2%
Sokereita
1,60g
2%
Proteiinia
1,10g
2%
Suola
0,10g
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 12 helmi 24 12.11 ip.
3%
GDA:sta*
(60 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (29%)
 
Rasvaa (64%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
60
Rasva
4,4g
Hh
4,5g
Prot
1,1g
Kohteessa 100 ml on 60 kaloria
Kalorien jakautuminen: 64% rasva, 29% hh, 7% prot.

Luokkaan Flora ja Kerma liittyvät:

Kevyt & Paksu 4%
Ruokakerma 15%
Vispikerma
Ruoka 15%
Ruoka Pehmeä Curry
Vispi 20% Vähälaktoosinen
  Näytä lisää tuotteita: Flora Kerma

Lisää Flora tuotteita:

Plant B+Tter
Vanilla 12%
Voi Merisuola
100% Kasvipohjainen Kulta
100% Kasvipohjainen Original
  Näytä kaikki tuotemerkin Flora tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kerma:

Kevytkerma
Kuohukerma (Paineistettu)
Kuohukerma
Kahvikerma (Kevyt)
  Näytä lisää kohteen Kerma ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 ml
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Arla Lempi Creme Fraiche Valkosipuli & Yrtit
Valio Oddlygood Easy Whipping
Juustoportti Ruokakerma 10%
Arla Lempi Leivontarahka
Arla Lempi Limonello
Fazer Pätkis Crunchy Tuutti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.