Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Karl Fazer

Tutti Frutti Maitosuklaa

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2138 kJ
26%
511 kcal
Rasvaa
27,00g
39%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
16,000g
80%
Hiilihydraatit
57,00g
22%
Sokereita
51,00g
57%
Proteiinia
9,20g
18%
Suola
0,34g
6%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 29 huhti 21 01.39 ip.
26%
GDA:sta*
(511 cal)
26% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (45%)
 
Rasvaa (48%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
511
Rasva
27g
Hh
57g
Prot
9,2g
Kohteessa 100 g on 511 kaloria
Kalorien jakautuminen: 48% rasva, 45% hh, 7% prot.

Luokkaan Karl Fazer ja Suklaa liittyvät:

Thins
Suklaatryffeli & Crisp Maitosuklaa
Hasselpähkinärouhe
Dumle Banana
Suffeli Riisipuffi
Rouhea Keksi Suklaa
  Näytä lisää tuotteita: Karl Fazer Suklaa

Lisää Karl Fazer tuotteita:

Minttucrisp
  Näytä kaikki tuotemerkin Karl Fazer tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Suklaa (Makea tai Tumma)
Maitosuklaa
Valkosuklaa
Suklaamakeiset (Keskimakeat)
Suklaalastut
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Cloetta Tupla Double Layer White Nougat
Dumle Bunnies
Halva Halva Roulet
Marabou Bubbly
Fazer Lontoonrae Suklaalevy
Fazer Dumle Snacks Original


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.