Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
15 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
208 kJ
2%
50 kcal
Rasvaa
3,68g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,385g
12%
Hiilihydraatit
0,30g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
3,75g
8%
Suola
0,20g
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 maalis 21 04.06 ap.
2%
GDA:sta*
(50 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (67%)
 
Proteiinia (30%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
50
Rasva
3,68g
Hh
0,3g
Prot
3,75g
Kohteessa 15 g on 50 kaloria
Kalorien jakautuminen: 67% rasva, 2% hh, 30% prot.

Luokkaan Lovilio ja Mozzarellajuusto liittyvät:

Mini Mozzarella Light
Mozzarella 8,5%
Mozzarella Laktoositon
Mozzarella Slices
Mozzarella Light 8,5%
Mini Mozzarella
  Näytä lisää tuotteita: Lovilio Mozzarellajuusto

Lisää Lovilio tuotteita:

Mascarpone Laktoositon
Parmigiano Reggiano D.O.P
Mascarpone
  Näytä kaikki tuotemerkin Lovilio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Mozzarellajuusto:

Mozzarellajuusto
  Näytä lisää kohteen Mozzarellajuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kariniemen Täytetty Filee Crispy Mozzarella
Galbani Mozzarella Lactose Free
FINGIES Mozzarellatikut
Atria Lihaburrito Chili-Mango
Lovilio Mozzarella Di Buffala
Rosso Pizza Pesto Mozzarella


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.