Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Lovilio

Mascarpone

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1485 kJ
18%
355 kcal
Rasvaa
36,00g
51%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
25,000g
125%
Hiilihydraatit
3,00g
1%
Sokereita
3,00g
3%
Proteiinia
5,80g
12%
Suola
0,18g
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 marras 18 01.55 ip.
18%
GDA:sta*
(355 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (4%)
 
Rasvaa (90%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
355
Rasva
36g
Hh
3g
Prot
5,8g
Kohteessa 100 g on 355 kaloria
Kalorien jakautuminen: 90% rasva, 3% hh, 6% prot.

Luokkaan Lovilio ja Juusto liittyvät:

Mozzarella
Parmigiano Reggiano D.O.P
Mascarpone Laktoositon
Mozzarella 8,5%
Grana Padano
Mozzarella Raaste

Lisää Lovilio tuotteita:

Mini Mozzarella
Mozzarella Di Buffala
Mozzarella Light 8,5%
Mozzarella 8,5%
Mozzarella Laktoositon
  Näytä kaikki tuotemerkin Lovilio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Maustamaton
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Saarioinen Juustoinen Lihamakaronilaatikko
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Savuporo
Hesburger Mac’n.Cheese Kolmiot
Filos Halloumi Ranskalaiset


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.