Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2105 kJ
25%
503 kcal
Rasvaa
27,00g
39%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
16,000g
80%
Hiilihydraatit
59,00g
23%
Sokereita
51,00g
57%
Kuitua
1,5g
Proteiinia
5,80g
12%
Suola
0,31g
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 syys 22 07.22 ap.
25%
GDA:sta*
(503 cal)
25% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (47%)
 
Rasvaa (48%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
503
Rasva
27g
Hh
59g
Prot
5,8g
Kohteessa 100 g on 503 kaloria
Kalorien jakautuminen: 48% rasva, 47% hh, 5% prot.

Luokkaan Marabou ja Suklaa liittyvät:

Bubbly
Brownie Kokos & Kaffe
Skotte
Pistachio
Lakrits, Hallon & Caramel
Sydän
  Näytä lisää tuotteita: Marabou Suklaa

Lisää Marabou tuotteita:

Daim Mint Jäätelö
Mini Eggs Daim
Home Style Oreo
  Näytä kaikki tuotemerkin Marabou tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Valkosuklaa
Suklaalastut
Maitosuklaa
Suklaamakeiset (Keskimakeat)
Suklaa (Makea tai Tumma)
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Karl Fazer Pear Flavoured Yoghurt in Milk Chocolate
Dumle Corn Cakes
Cloetta Tupla Double Layer White Nougat
Marabou Bubbly
Halva Halva Roulet
Nick's Hazelnut Crunch Milk Chocolate


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.