Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Milbona

Soft Cheese Slices Burger Style

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1033 kJ
12%
247 kcal
Rasvaa
17,00g
24%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,000g
55%
Hiilihydraatit
6,50g
3%
Sokereita
-
Proteiinia
17,00g
34%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 tammi 20 02.31 ap.
12%
GDA:sta*
(247 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (10%)
 
Rasvaa (62%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
247
Rasva
17g
Hh
6,5g
Prot
17g
Kohteessa 100 g on 247 kaloria
Kalorien jakautuminen: 62% rasva, 11% hh, 28% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Mozzarella Raastettu
Cheese Spread 9%
Bruschetta Cheese
Brie de Nangis
Pecorino
Mozzarella
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
Proteiinirahka
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Maustamaton
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Pirkka Kevyt Edamjuustoviipale
Deluxe Roquefort
Coop Emmentaler Juustoraaste
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Savuporo


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.