Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
314 kJ
4%
75 kcal
Rasvaa
1,50g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,000g
5%
Hiilihydraatit
4,80g
2%
Sokereita
4,50g
5%
Proteiinia
10,00g
20%
Suola
0,30g
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 15 joulu 22 09.51 ap.
4%
GDA:sta*
(75 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (26%)
 
Rasvaa (19%)
 
Proteiinia (55%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
75
Rasva
1,5g
Hh
4,8g
Prot
10g
Kohteessa 100 g on 75 kaloria
Kalorien jakautuminen: 19% rasva, 26% hh, 55% prot.

Luokkaan Njie ja Suklaa liittyvät:

Propud Protein Milkshake Chocolate
Propud Toffee Twist
Propud Chocolate Chip Cookie

Lisää Njie tuotteita:

Caramel Glazed Bananas
Propud Protein Bar Crunchy Popcorn
Propud Protein Bar Smooth Caramel
Propud Milkshake Rocky Road
Propud Protein Bar Cookies n' Dream
  Näytä kaikki tuotemerkin Njie tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Valkosuklaa
Suklaa (Makea tai Tumma)
Suklaamakeiset (Keskimakeat)
Suklaalastut
Maitosuklaa
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Dumle Corn Cakes
Halva Halva Roulet
Nick's Hazelnut Crunch Milk Chocolate
Karl Fazer Pear Flavoured Yoghurt in Milk Chocolate
Fazer Lontoonrae Suklaalevy
Marabou Mansikka


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.