Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Emmental-Mozzarella Juustoraaste

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1435 kJ
17%
343 kcal
Rasvaa
26,00g
37%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
18,000g
90%
Hiilihydraatit
2,20g
1%
Sokereita
0,30g
0%
Proteiinia
25,00g
50%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 touko 21 07.51 ap.
17%
GDA:sta*
(343 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (68%)
 
Proteiinia (29%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
343
Rasva
26g
Hh
2,2g
Prot
25g
Kohteessa 100 g on 343 kaloria
Kalorien jakautuminen: 68% rasva, 3% hh, 29% prot.

Luokkaan Pirkka ja Juusto liittyvät:

Kolmen Juuston Keitto
Sinihomejuusto
Sitruuna-Yrtti Salaattijuusto
Kevyt Edamjuustoviipale
Punahomejuusto
Juustolajitelma
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Juusto

Lisää Pirkka tuotteita:

Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Maustamaton
Herkkutilan Proteiinijuusto
Hesburger Mac’n.Cheese Kolmiot
Fontana Grilloumi
Filos Halloumi Ranskalaiset
Deluxe Roquefort


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.