Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Havaijinpata

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
397 kJ
5%
95 kcal
Rasvaa
2,70g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,700g
4%
Hiilihydraatit
9,90g
4%
Sokereita
1,70g
2%
Kuitua
0,7g
Proteiinia
7,10g
14%
Suola
1,50g
25%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 marras 17 03.33 ap.
5%
GDA:sta*
(95 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (43%)
 
Rasvaa (26%)
 
Proteiinia (31%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
95
Rasva
2,7g
Hh
9,9g
Prot
7,1g
Kohteessa 100 g on 95 kaloria
Kalorien jakautuminen: 26% rasva, 43% hh, 31% prot.

Luokkaan Pirkka ja Pataruoat liittyvät:

Meksikonpata-Ainekset
Cannelonit
Italian Soijarouhepata
Kanarisotto-Ainekset

Lisää Pirkka tuotteita:

Appelsiinileivoskeksi
Iso Hasselpähkinä-Mantelikrokanttituutti
Luumu
Iso Sitruuna-Lakritsituutti
Sulatejuustopala Viherpippuri
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pataruoat:

Kasvispata (ilman Lihaa)
Nautapata Perunoilla ja Kasviksilla Tomaattikastikkeessa
  Näytä lisää kohteen Pataruoat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Kanarisotto-Ainekset
Jalostaja Thaipata
Pirkka Cannelonit
Jalostaja Intian Pata
Yhteishyvä Karjalanpaisti
Findus Bowl Chili & Kasvis


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.