Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Provolone-Mozzarella

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1234 kJ
15%
295 kcal
Rasvaa
21,00g
30%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
13,000g
65%
Hiilihydraatit
2,60g
1%
Sokereita
0,40g
0%
Proteiinia
25,00g
50%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 heinä 22 12.09 ip.
15%
GDA:sta*
(295 cal)
15% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (4%)
 
Rasvaa (63%)
 
Proteiinia (33%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
295
Rasva
21g
Hh
2,6g
Prot
25g
Kohteessa 100 g on 295 kaloria
Kalorien jakautuminen: 63% rasva, 3% hh, 33% prot.

Luokkaan Pirkka ja Juusto liittyvät:

Parhaat Feta
Kolmen Juuston Keitto
Grillijuusto Chili
Edamjuustoviipaleet 10%
Kevyt Sulatejuustoviipaleet
Vuohen Gouda
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Juusto

Lisää Pirkka tuotteita:

Pähkinä-Toffeesuklaa
Makea Chilikastike
Kreikkalainen Salaatti
Marja-Myslipatukka
Chili Tuorejuusto
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Valio Salaattijuustopala
Arla Apetina Pala
HK Grillivalmis Mozzarellaperunat
Milbona Minis Classic Cheese
Coop Grill Cheese Block
Pirkka Sulatejuustopala Viherpippuri


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.