Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1506 kJ
18%
360 kcal
Rasvaa
2,50g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,200g
6%
Hiilihydraatit
78,00g
30%
Sokereita
2,50g
3%
Kuitua
7,5g
Proteiinia
3,50g
7%
Suola
3,25g
54%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 heinä 15 01.00 ip.
18%
GDA:sta*
(360 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (90%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
360
Rasva
2,5g
Hh
78g
Prot
3,5g
Kohteessa 100 g on 360 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 90% hh, 4% prot.

Luokkaan Semper ja Näkkileipä liittyvät:

Pellavansiemen Näkkileipä
Varrasnäkkileipä
Knäckebröd
Siemennäkkileipä
Powerknäcke
Myslinäkkileipä
  Näytä lisää tuotteita: Semper Näkkileipä

Lisää Semper tuotteita:

Powernäkkileipä
Wafer Bites Suklaa
Gluteeniton Hampurilaissämpylä
Gnocchi
Couscous & Kyckling
  Näytä kaikki tuotemerkin Semper tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Näkkileipä:

Ruisnäkkileipä
  Näytä lisää kohteen Näkkileipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirjon Pakari Free From Hapannappi
Pirjon Pakari Hapanjuuri-Siemennäkkäri
Wasa Laktosfri & Glutenfri Naturell
Semper Powerknäcke
Linkosuo Rouskis Suklaahippu
Polarbröd Näkkileipä Kaura


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.