Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
293 kJ
4%
70 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
8,10g
3%
Sokereita
7,70g
9%
Proteiinia
9,00g
18%
Suola
0,28g
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 kesä 20 01.41 ip.
4%
GDA:sta*
(70 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (46%)
 
Rasvaa (3%)
 
Proteiinia (51%)

Kuvat

Skyr Mansikka
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
70
Rasva
0,2g
Hh
8,1g
Prot
9g
Kohteessa 100 g on 70 kaloria
Kalorien jakautuminen: 3% rasva, 46% hh, 51% prot.

Luokkaan Skyr ja Välipalat liittyvät:

Air Mansikka-Lime
Air Passionhedelmä-Vanilja
Kirsikka Tummasuklaa
Air Banoffee
Mandariini-Juustokakku
Air Karamelli
  Näytä lisää tuotteita: Skyr Välipalat

Lisää Skyr tuotteita:

Air Vadelma-Sitruuna
Banana Toffee
  Näytä kaikki tuotemerkin Skyr tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Välipalat:

Perunalastut
Popcorn
Voileipäkeksit
Pretzelit
  Näytä lisää kohteen Välipalat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Valio Vaniljakerrosjogurtti ja Kauramuro
Fazer Dumle Maissikakku
Puls Nutrition Big Protein Salted Caramel
Danone Yopro Proteiinijuoma Mustikka
Fazer Alku Pehmeä Granolapala Mustikka
Valio Oddlygood Dreamy Pina Colada


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.