Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
519 kJ
6%
124 kcal
Rasvaa
10,00g
14%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
6,100g
31%
Hiilihydraatit
6,00g
2%
Sokereita
3,10g
3%
Proteiinia
2,40g
5%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 05 huhti 18 07.39 ap.
6%
GDA:sta*
(124 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (19%)
 
Rasvaa (73%)
 
Proteiinia (8%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
124
Rasva
10g
Hh
6g
Prot
2,4g
Kohteessa 100 g on 124 kaloria
Kalorien jakautuminen: 73% rasva, 19% hh, 8% prot.

Luokkaan Valio ja Kerma liittyvät:

Suklaakerma
Täyteläinen Kuohukerma
Sweet Chili Ruokakerma
Luomu Kuohukerma
Kahvikerma Laktoositon
Luomu Vispikerma
  Näytä lisää tuotteita: Valio Kerma

Lisää Valio tuotteita:

Profeel Tuttifrutti
Meksiko Tuorejuusto
Oddlygood Dreamy Pina Colada
Kääretorttu
Valiojogurtti Bali
  Näytä kaikki tuotemerkin Valio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kerma:

Kahvikerma (Kevyt)
Kuohukerma (Paineistettu)
Kevytkerma
Kuohukerma
  Näytä lisää kohteen Kerma ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kara Coconut Milk
Nick's Cookies & Cream
Vemondo Oattis Kauraruoka
Arla Lempi Leivontarahka
Fazer Aito Kauraruoka Pippuri
Cessibon Kermavaahtovalmiste


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.