Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Valio

Nikkarinvuoka

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
628 kJ
8%
150 kcal
Rasvaa
10,00g
14%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,000g
20%
Hiilihydraatit
8,00g
3%
Sokereita
-
Proteiinia
6,00g
12%
Suola
0,90g
15%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 syys 21 09.40 ap.
8%
GDA:sta*
(150 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (22%)
 
Rasvaa (62%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
150
Rasva
10g
Hh
8g
Prot
6g
Kohteessa 100 g on 150 kaloria
Kalorien jakautuminen: 62% rasva, 22% hh, 16% prot.

Luokkaan Valio ja Pataruoat liittyvät:

Moskovan Pata
Mifu Suikale Curry Hunaja
Slaavilainen Kanapata
Appelsiinibroileri

Lisää Valio tuotteita:

Meksiko Tuorejuusto
Oddlygood Dreamy Pina Colada
Kääretorttu
Valiojogurtti Bali
Vaniljakerrosjogurtti ja Kauramuro
  Näytä kaikki tuotemerkin Valio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pataruoat:

Kasvispata (ilman Lihaa)
Nautapata Perunoilla ja Kasviksilla Tomaattikastikkeessa
  Näytä lisää kohteen Pataruoat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kokkikartano Halloumia ja Currykasviksia
Myllärin Kanapata-Ainekset
Jalostaja Täysjyvä Italianpata
Blå Band Couscous Kasvispata
Kotimaista Karjalanpaisti Ja Perunamuusi
Jalostaja Intian Pata


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.