Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
247 kJ
3%
59 kcal
Rasvaa
1,58g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,24g
1%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,68g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,59g
Hiilihydraatit
9,78g
4%
Sokereita
3,13g
3%
Kuitua
0,5g
Proteiinia
1,72g
3%
Suola
1,68g
28%
Kolesterolia
0mg
Kalium
171mg
9%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
3%
GDA:sta*
(59 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (65%)
 
Rasvaa (24%)
 
Proteiinia (11%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
59
Rasva
1,58g
Hh
9,78g
Prot
1,72g
Kohteessa Vihanneskeitto (Purkki, Kondensoitu) (100 g) on 59 kaloria
Kalorien jakautuminen: 24% rasva, 65% hh, 11% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
100 g 59
1 kuppi 145

Samankaltaiset kohteet luokasta Keitot:

Kana-Nuudelikeitto
Kanakeitto
Misokeitto
Tomaattikeitto
  Näytä lisää kohteen Keitot ravintotietoja

Katso myös:

Vihanneskeitto (Valmistettu Veteen)
Tomaattikastike (Purkki)
Tomaattikeitto (Valmiste, Kondensoitu)
Paksu Kasviskeitto (Purkki)
Kana-Vihanneskeitto (Valmiste, sis. saman verran Vettä)
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kokkikartano Jauhelihakeitto
Komero Tuorehernesoppa
Atria Pekoni-Kanafileekeitto
Kartanon Pinaattikeitto
Coop Tomaatti-Vuohenjuustokeitto
Vitasia Tom Kha Soup


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.