Päiväkirja - Suvi-Tuulia, 23 loka 18


Näytä dieettikalenteri, 23 lokakuuta 2018:
2189 kcal Rasva: 67,19g | Prot: 55,16g | Hh: 341,03g.   Aamiainen: Oivariini Pehmeästi Levittyvä, Del Monte Fruit Cocktail, Myllyn Paras Kaurapuuro. Lounas: Saarioinen Puolukkahillo, Arctic Milk Leipäjuusto, Kotimaista Sulatejuustoviipale, Pouttu Kinkkusuikale, Ruthin Leipomo Ruthin Revitty. Välipalat/Muut: Irtokarkki, Ehrmann Grand Dessert Cacao. lisää...

14 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Eihän toi kamalan mairittelevaa ole mutta onpahan pudotus takaisin todellisuuteen 
23 loka 18 jäseneltä: Suvi-Tuulia
No jostakin se on lähdettävä. Nyt eiku määrätietoisesti puskemalla eteenpäin. Muutkin on tehneet saman urakan miksipä et sinäkin tekisi. 👍 
23 loka 18 jäseneltä: japolarhe
Tsemppiä - itsekuria ja kärsivällisyyttä tarvitaan! 3-5 vuoden projekti. 
23 loka 18 jäseneltä: J0hQ
Varmaan saisin melko samannäkösen lapun jos rohkenisin mennä. Hyvä sinä ja tsemppiä!  
23 loka 18 jäseneltä: läski-ämmä
Nyt kun on faktoja pöydässä niin on parempi ruveta tekemään pitkän ajan suunnitelmaa. Helppoa ei tule varmasti olemaan mutta jos onnistut niin palkinto on kova. 
23 loka 18 jäseneltä: TomFiN85
Minkä niminen mittaus? 
23 loka 18 jäseneltä: Umalsh
Kiitos tsempistä! Nyt asetin tavoitteeksi itselleni 9.11. paino 122 kg 7.12. paino 120 kg. Noiden tavoitteiden pitäis olla realistiset.  
23 loka 18 jäseneltä: Suvi-Tuulia
Toi on tanita mittaus. Vai onko se sen laitteen nimi 🤔 
23 loka 18 jäseneltä: Suvi-Tuulia
Joo realistiset näkymät täytyy olla. Harrastatko hengästyttävää liikuntaa minkään vertaa? Kun ruokapuoli alkaa olla hallusss ja selkäranka löytynyt, rinnalle voi lisätä sopivin annoksin kivaa liikuntaa. Sen ei täydy boostata painonpudotusta välttämättä, mutta sen tarkoitus olisi että olisi jotain suuntaa mihin pyrkiä. Monella painon pudotus tai mikä tahansa vaikkapa puolimaraton harjoitus onnistuu kun heille on selkeä ohjelma mitä noudattaa. 
23 loka 18 jäseneltä: japolarhe
Aerobista liikuntaa paastoikkunaan (esim. aamulenkki ennen aamiaista) ja katselet vähän hiilareiden perään, ettei ruokavaliossa ylenmäärin, niin paino putoaa kuin itsestään. Mun BMI oli lähtötilanteessa 36; nyt 22. 
24 loka 18 jäseneltä: mikapeltokorpi
Ei kannata myöskään stressata mistään paastoikkunasta; pääasia, että liikuntaa alkaa tulla jossain muodossa joskus, enenevissä määrin vrt. nykytilanne. Se on jo hyvä alku :) Kaikille ei ennen aamupuuroja liikkuminen sovi arkeen ja homma kaatuu omaan mahdottomuuteensa ennen kuin alkaakaan. Tsemppiä! 
24 loka 18 jäseneltä: ämjiiwee
Ihan pelkällä ruokavalion muutoksella pystyy laihtumaan. Minä olen hyvä esimerkki. Kannattaa lähteä maltillisista muutoksista, eikä alkaa heti hulluna kuntoilla, jos sitä ei ole tehnyt aiemmin.  
24 loka 18 jäseneltä: J0hQ
Jep. Minäkin laihdutin ensimmäiset 10 kg/5 kk jättämällä sokerin (sis. hedelmät), karkit, limsan ja juuston pois leivän päältä. Ja myös hieman katsomalla annoskoon perään, sekä jättämällä väli-/iltapalat pois. Eli söin sen ajan vain ja ainoastaan 3 krt päivä. En harrastanut liikuntaa lainkaan. 
24 loka 18 jäseneltä: mikapeltokorpi

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Suvi-Tuulia


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.