Päiväkirja - JENSW79, 03 marras 18

Olis tänään BBJ (jamit) tallilla ja tiedän, että tulee otettua useampi olut.
Miten on jätänkö aterioista kaloreita pois vaiko syönkö normaalisti? Kas siinä pulma. Iltapala/ iltasyömiset jää bändien alle, toki syödä pitäis. Mites muut toimii näissä tilanteissa?

Näytä dieettikalenteri, 03 marraskuuta 2018:
1742 kcal Rasva: 9,69g | Prot: 57,77g | Hh: 191,44g.   Aamiainen: Goji-Marja, Valio Vadelma-Persikka Mehukeitto, Valio Raejuusto Maustamaton 2%, Suodatinkahvi, Nalle Neljän Viljan Puuro. Lounas: Kotimaista Rasvaton Piimä, Uunijuurekset, Kotimaista Broilerin Fileepihvi. Välipalat/Muut: Hartwall Lonkero. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mie söisin suht normaalisti ja pyrkisin pitäytymään parissa oluessa. Voihan sitä väliin juoda vettä jos on jano. Maksan polttaessa alkoholia, pysähtyy rasvanpoltto kokonaan siksi aikaa. Tosin yksi hupi-ilta ei dieettiä kaada jos syönti ja juonti ei jää päälle. 
03 marras 18 jäseneltä: petuX
jos iltapala jää syömättä, niin söisin normaalisti päivän aikana. Ruokaa ei kannata vähentää, koska muuten saatat illalla vetää sit roskaruokaa, koska nälkä. Nauti illasta :) 
03 marras 18 jäseneltä: Hansku_76
Mulla on tiedossa bileet joissa myös bisse virtaa. Strategia on se että annan palaa, huomenna palaan ns. ruotuun 😎 Hauskaa iltaa sulle! 
03 marras 18 jäseneltä: nagikata
Toi veden juominen aina välillä on hyvä, sillä välttää ne ”turhat” oluet ja pysyy nestetasapaino! Ite syön kevyesti päivän jos luvassa illanviettoa, ja teen jonkun terveellisen aterian kotiin odottamaan, niin en eksy pizzalle. Lonkerot, siiderit ja limuihin tehdyt drinkit kannattaa jättää pois. Oon ite kova viinin ja artesaanioluen ystävä, enkä oo huomannut mitään vaikutusta painonpudotukseen vaikka joskus viikonloppuisin tuleekin juotua. Tosin ite en juo ihan kauheasti kun humallun helposti ja se juoman maku on se tärkein 😄 
03 marras 18 jäseneltä: Manjaana
Just olin kuuntelemassa Joni Jaakkolaa ja hän antoi tuon saman neuvon minkä nagikata: biletä, anna mennä vituralleen koko ruokailustrategia päiväksi ja palaa siihen sitten sueraavana päivänä. Ei kannata vetää naruja liian tiukalle😉! Eläminen on elämistä varten❣️ 
03 marras 18 jäseneltä: AnsuToivanen
Söisin normaalisti, joisin vettä oluiden ohessa ja varaisin kotiinpaluulle/huomiselle oikeanlaista ruokaa kotiin. Mä en tykkää livetä liikaa, koska tiedostan riskin, että se jää päälle ja ruotuun on vaikea palata. 
03 marras 18 jäseneltä: J0hQ
eilen illalla oli yhen kuppilan avajaiset, panttasin kaloreita päivällä, ja illalla sitten tulikin juotua enempi kun olisi pitänyt, ja syömistä en edes ajatellutkaan. pullo viiniä meni... mutta empä paukutellut sallittuja kaloreita, ja kiitin luojaani, että sitten kun teki mieli syötävää, niin kuppilan keittiö olikin jo suljettu! -ja koska käytän alkoholia todella vähän muutenkin, niin niin juotu viini suhkoht tyhjään vatsaan teki tehtävänsä kotimatkalla, ja ukko sai suoraan sanottuna kantaa mut ylläkertaan nukkumaan... eli päääsin ruuan kimppuun vasta kun krapulaisena heräsin tänä aamuna... kaurapuuroo! 
03 marras 18 jäseneltä: läskeillekyytiä

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - JENSW79


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.