Päiväkirja - J0hQ, 11 marras 19

Paistettua leipäjuustoa jälkkäriksi. Pääruokana entrecotella ja voilla täytetyt chafflesit.

Näytä dieettikalenteri, 11 marraskuuta 2019:
1877 kcal Rasva: 157,83g | Prot: 106,83g | Hh: 4,12g.   Päivällinen: Valio Voi, President Sainte Maure Vuohenjuusto, Valio Oltermanni, Kananmuna, Naudan Etuselkä (Jätetty 0.5 Cm Rasvaa). Välipalat/Muut: Valio Voi, Pirkka Leipäjuusto Laktoositon. lisää...
2445 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

9 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Onko sulla ollut millainen olo nyt carnivorella? Onko mitään heikotuksia tai mielitekoja tms. Onko ilmennyt mitään positiivista tai negatiivista yllätystä?  
12 marras 19 jäseneltä: laurazki
Olo on ollut tosi hyvä, yli kolmannes haasteesta jo takana. Plussia: vaatteet tuntuvat väljiltä, ei turvotusta, suu on puhdas, nälkä pysyy hyvin poissa, ruoanlaitto on nopeaa, ei mielitekoja eikä heikotusta, ruoka maistuu eikä mikään ällötä. Miinuksia: ketoosin haju, kaupasta voi ostaa vain hyvin rajallisia tuotteita, sillä lähes kaikkeen on lisätty sokeria (esim. lihajalosteet), en ole jaksanut miettiä uusia reseptejä, joten aika vähän vaihtelua ruuissa. Muuta: pakko laskea makrot, mutta se on sujunut ok, ei oikein OMADilla jaksa syödä tarpeeksi paljon, suolaa pitää muistaa syödä runsaasti, vatsa toimii, mutta hyvin eri tavoin kuin ennen. 
13 marras 19 jäseneltä: J0hQ
Kiva kuulla 🙂 En usko, että itsehillintäni riittäisi tähän ruokavalioon, mutta satunnaisesti päiviä voisi kokeilla. Tsemppiä sinulle jatkoon.  
14 marras 19 jäseneltä: laurazki
Kiitos 😊 samoin sinulle!  
14 marras 19 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - J0hQ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.