Päiväkirja - Ellallaalaa, 12 elo 21

Siis mitä voi tehdä jos ei oo ehtiny syödä aamupalaa, työpaikalla kaksi ruokalaa jossa toisessa tarjotaan pitsaa ja toisessa pekonikastike lihapihviä, 5 tunnin palaveriputki edessä ja ei kauppaa lähimaillakaan :(

Näytä dieettikalenteri, 12 elokuuta 2021:
1093 kcal Rasva: 63,02g | Prot: 50,33g | Hh: 83,27g.   Aamiainen: Valio Arki Maitojuoma. Lounas: Brussels Sprouts, Pirkka Porkkana, Kokkikartano Perunamuusi, Rainbow Kukkakaali, Pirkka Tomaatti, Fazer Amica Kermakastike, HK Jauhelihapihvi. Päivällinen: Arla Apetina Feta 20%, Tomatoes, Cucumber (Peeled) , Valio Kanttarellikeitto. lisää...
2077 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Syödä mitä onnistuu tai jättää kalorit illalle, valmistautua paremmin ja ei stressata yhdestä ateriasta. Ei ole missään määrin maailmanloppu, joten kannattaa syödä jos on nälkä ja jos ruoka ei sovi niin paastota kunnes pääset kotiin sopivampien ruokien ääreen.  
12 elo 21 jäseneltä: Santtu21
Santulta fiksu kommentti! Turha stressi pois, yksi ateria ei hetkauta suuntaan tai toiseen. :) Itse söisin palan-kaksi sitä pizzaa ja siinä sivussa sitten jotain salaattia tai kasviksia, niitä varmaan kuitenkin luulis olevan myös tarjolla ees jotain? Aamupalakin jos on jäänyt väliin, niin pizzahan menee hyvin päivän kaloreihi. 
12 elo 21 jäseneltä: pers00na
Komppaan muita, yksi ateria ei kokonaisuutta kaada - kun 80% on hyvää niin 20% voi olla vähän joustavampaa. Hyvältä tuo kuvan kokonaisuus näyttää, reippaalla kasvismäärällä saa mahan täyteen ja kokonaisuus mahtunee päivän kaloreihin.  
12 elo 21 jäseneltä: magiste
Mikäli ei ole rajoitteita ainesten suhteen niin syö sitä mitä on tarjolla, annoskokoa voi aina pienentää ja kasvisten osuutta syödystä määrästä lisätä. Eikä ole pakko syödä kaikkea annokseen lastattua mikäli on valmiiksi annosteltuna. Ja turha stressaaminen ilman muuta pois.  
12 elo 21 jäseneltä: JiiPee1975
Kiitos. Näinhän se on, että etiäpäin sano mummo lumessa. Huolestuin kuin kyseessä toka lepopäivä jolloin ei vaan ehdi urheilemaan ja raskaalta tuntui tuo lounas. Vähän niinku koko ajan pelko persuuksissa, että missä vaiheessa putoon takasin vanhoihin tapoihin. Ei näitä uusia kun oo vasta se 1,5kk takana.  
12 elo 21 jäseneltä: Ellallaalaa

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.