Päiväkirja - entinen perhonen, 12 tammi 22

Koska tarpeeksi liikkuminen (kuntosali, hiihto, kävely) ei säästänyt minua rasvoittumiselta, nyt ruokailun ohella muuttuu myös liikunta joksikin aikaa. Kuntosalille ei voi mennä. Vähemmän hiihtoa, josta tulee aina järkyttävä nälkä illalla, enemmän reipasta kävelyä nilkkapainojen kanssa ja päivittäin 1-3 jollekin ongelma-alueelle tehtyä youtube-kotitreeniä. Ja tietty kahvakuulailua. Mittanauha, peili ja kuvat sitten kertovat, onko tämä oikea tapa sulattaa rasvasenttejä.

Näytä dieettikalenteri, 12 tammikuuta 2022:
2041 kcal Rasva: 89,08g | Prot: 60,74g | Hh: 235,13g.   Aamiainen: HK Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku, Ruisleipä, Maitokahvi, Tuorekurkku (Kuorineen), Rainbow Kermajuusto. Lounas: Forssan Herkkusienisalaatti, Rainbow Kermajuusto, Vihersalaatti, God Morgon Red Grapefruit, Atria Jauhelihapizza. Päivällinen: Karhu Olut 5,3, Valio Oltermanni Täyteläinen, Atria Jauhelihapizza, Vihersalaatti, Forssan Herkkusienisalaatti. Välipalat/Muut: Kakkutukku Tenavien Toivekarkit, Megaforce Energiajuoma, Forssan Herkkusienisalaatti, Oliiviöljy, GoGreen Papumix, Vaasan Kauraviipaleet, Fazer Remix X-Mas, Rainbow Proteiinipatukka Mintunmakuinen, Maitokahvi, Megaforce Energiajuoma. lisää...
2665 kcal Harjoitus: Kävely (kohtalainen) - 5 km/h - 20 minuuttia, Kahvakuula - 15 minuuttia, Murtomaahiihto - 47 minuuttia, Lepo - 13 tuntia ja 43 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia, Kävely (hidas) - 3 km/h - 55 minuuttia. lisää...

12 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Rasvaa ei pysty kohdevähentämään muuta kuin rasvaimulla. Rattoisia treenihetkiä sinulle 👍🏻 
12 tammi 22 jäseneltä: Santtu21
Eih...eihän hiihtoa nyt voi jättää...🥺 Ei se tosin minuakaan rasvoittumiselta oo estänyt...ei vaikka kuinka monta vuotta hiihdin ja vaikka pyöräilin ja vaikka hyötyliikuin ja kuntoilin kaikenlaista. Aina, suurimman osan ajasta, onnistuin syömään enemmän kuin kulutin. 
12 tammi 22 jäseneltä: teemurrr
Tuossa luki "vähemmän hiihtoa". Tuossa 21 aikaan olen kyllä lähdössä hiihtämään :) 
12 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Huh, panikoin turhaan 😁 Täällä just sain upouudet "racing" luistot pohjaan kun tänään ei luistanu suksi juuri mitenkään. 
12 tammi 22 jäseneltä: teemurrr
Jos en olisi muuttanut liikuntaa, hiihtäisin 6 kertaa viikossa ja suuren osan päivää istuisin paikoillani töissä. Eihän hiihtäjätkään treenaa vain hiihtämällä :D Yritän myös katkaista istumista ja liikutella läskejä n. kerran tunnissa esim. lankuttamalla ja muutamalla kyykyllä. Samoilla metodeilla onnistuin kapenemaan kesällä 2020. Monen 40+ naisen kropassa tapahtuu jotain. Kaksi kaveriani on lihonut viidessä vuodessa n. 20 kiloa, kolmas 10 kiloa. Vitsaileva kiloistaan ja ostavat koko ajan isompia vaatteita. Neljäs, joka on aina ollut linnunluinen, valittaa, että on saanut yhäkkiä mahan. Jos en muuta ruokailun lisäksi fyysisiä toimintatapojani, pelkään luisuvani samaan ryhmään pysyvästi. 
13 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Aika paljon teet kyl liikuntaa  
14 tammi 22 jäseneltä: sun_aurinko
@sun_aurinko On joo, tykkään hektisen deadline-työn vastapainoksi liikkua paljon. Mun päivittäisestä liikunta-annoksesta 30-60 minuuttia on koirien liikuntaa, sitten 5-6 päivänä viikossa 45 minuuttia-tunti omaa liikuntaa. 
14 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - entinen perhonen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.