Päiväkirja - Ellallaalaa, 20 joulu 22

Avokadoleivät brekuks. Mahdoton vastustaa kun kumppani tekee tälläisiä. Mites muilla menee joilla partneri ei oo mukana laihdutuksessa?

Näytä dieettikalenteri, 20 joulukuuta 2022:
1298 kcal Rasva: 47,14g | Prot: 62,63g | Hh: 151,95g.   Aamiainen: Espresso Coffee, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Pirkka Hass Avokado, Fagerudd Kolmen Juuston Leipä, Freshly Squeezed Orange Juice. Lounas: Foodin Coconut Water, Lihakeitto. Päivällinen: Pirkka Wokkivihannekset, Spice Up! Pad Thai Kastike, Vita D'or Peanut Butter, Miyata Shirataki Spaghetti Style, Kanamestari Maustamaton Broilerin Fileepihvi, Olive Oil, Garlic. Välipalat/Muut: Foodin Coconut Water, Apple. lisää...
2513 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

10 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Meillä mies ei laihduta, mutta syödään pitkälti samoja ruokia ja tietää että haluan ruokien olevan edes suhteellisen terveellisiä, ainakin useimmiten 😄 Sen verran hän on kommentoinut asiaa, että oma painonsa on kuulemma lähtenyt ylöspäin, kun syö herkut myös mun puolesta nykyään 😅 
20 joulu 22 jäseneltä: mangomadness92
Ei sen puoleen, että eihän nuo nyt varsinaisesti epäterveellisiä oo. Kaloreita vaan tulee enemmän kun normi brekusta ja nälkä nopeemmin. Oh well.  
20 joulu 22 jäseneltä: Ellallaalaa
@mangomadness Aivan! Mikäs siinä vissiin niin kauan ku lisäkiloja ei tule paljon ja miestä ei itseänsä haittaa asia?  
20 joulu 22 jäseneltä: Ellallaalaa
No, perhesovun nimissä tehdään toki välillä myös enemmän hänen mieltymysten mukaan ruokaa 😄 Pari kertaa on jouduttu vähän enemmän neuvottelemaan viikon menusta, mutta pääsääntöisesti tuntuu olevan ok näiden ruokien kanssa, tai ainakin on hyväksynyt kohtalonsa 🤣 Ajattelen niin, että voin syödä kaikkea itsekin, mutta jos tehdään jotain kalorikkaampaa tai epäterveellistä, niin yritän täyttää lautasta enemmän kasviksilla niin mistään ei jää paitsi ja toisaalta vähän säästää kaloreissa 😊 
20 joulu 22 jäseneltä: mangomadness92
Onneks mun poikaystävän ruokamieltymykset on niin erilaiset että ei tee mieli syödä hänen ruokiaan 😅 ja hänen paheensa on karkit, joita taas en itse syö melkein ikinä. Mutta se on kivaa, että hän lähtee aina mielellään mukaan jos päätän pitää huijauspäivän ja mennä ulos syömään 😂 yksinään se on vähän tylsää. 
20 joulu 22 jäseneltä: iitrailija
Mullahan tämä projekti sai alkunsa siitä, että miehen piti laittaa ruokavalionsa terveyssyistä uusiksi. Hän tiputti painostaan 15 kiloa, minä kolminkertaisen määrän ihan itsestään siinä siivellä 😅😃 ja kun hänellä nuo terveysongelmat pysyvät matkassa mukana, ei senkään puolesta ole painetta siirtyä takaisin vanhaan. Eli elämäntapamuutos tämä on. 
20 joulu 22 jäseneltä: heepoxx
Mies napostelee ihan koko ajan. Hän syö aamulla aikaisin ekan aamupalan ja myös illalla tosi myöhään viimeisen iltapalan ja siinä välissä max. 1,5 tunnin välein. Epäilen, että osin oma lihomiseni johtuu siitä, että olen syönyt itsekin liikaa välipaloja yms (ihan eteen kannettuna). Iso osa mun prosessia on ollut omista ruoka-ajoista kiinni pitäminen ja se, että en syö enää seuraksi. Miehelläni ei ole mitään muuta elintapamuutoksen tarvetta, kuin välillä mietin, että hampaille ei todellakaan tee hyvää. Ja lähtökohtahan aina on se, että itseään voi ylipäänsä muuttaa, toista ihmistä ei. Mieheni onneksi syö pääsääntöisesti ihan terveellisesti, se helpottaa omaa prosessia. 
20 joulu 22 jäseneltä: wadelma

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.