Päiväkirja - Ellallaalaa, 06 touko 23

Elämä taas viskoo ja heittelee. Menemättä liikaa yksityiskohtiin itkua on tullut. Isoja menetyksiä on tapahtunut. Projektin kannalta ei ole ollut mitään mahdollisuuksia keskittyä siihen. Syöminen on ollut oikeastaan melkeinpä viimeinen asia mielessä. Kalorit on jääneet laskematta useampana päivänä. Vaan tiedättekö mitä? Kesäkuussa tulee vuosi täyteen projektia ja nämä uudet opitut elämäntavat kantavat. Syön joka päivä aamupalan, lounaan ja päivällisen. Käyn salilla tai uimassa 5-6 kertaa viikossa. Paino on pudonnut samaan systemaattiseen tapaan ihan ilman kaloreiden laskemista. Enkä nyt sano tätä hieroakseni sitä kenenkään naamaan. Jouduin laskemaan kaloreita todella pitkään ja hartaasti ennenkuin elämäntavoista tuli pysyviä tapoja. Välipalat jätin / jäivät varmaan pois osaltaan huolesta kun en tarkalleen tiedä kalorien määrää ja toisaalta elämän isojen menetysten myötä.

Näytä dieettikalenteri, 06 toukokuuta 2023:
2492 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

14 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Ja tavoissa tietysti oppinut suunnilleen katsomaan että ruokalautasmallin mukaan syödään ja annoskoko pysyy maltillisena. 
06 touko 23 jäseneltä: Ellallaalaa
Jos syö kolme ateriaa päivässä niin karkeasti voisi niiden arvioida olevan luokkaa 1500-1800 kaloria mikä sopisi myös pudotustahtiin. 
06 touko 23 jäseneltä: Ellallaalaa
Rutiinien merkitys korostuu silloin, kun on vaikea elämänvaihe - ja niitä tulee! Tsemppiä! ❤️ 
09 touko 23 jäseneltä: wadelma
Voimia sinulle elämän haasteisiin! 🤗 
09 touko 23 jäseneltä: Kride75

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.