Päiväkirja - AinaKui, 18 heinä 23

Kohta pääsen huonosta hapenottokyvystä vain alle keskiarvon menevään tulokseen 😂💪🏻 Mä en oo tähän geneettisesti lahjakas, mut alkaa sydänterveys painaa kupissa enemmän kuin häpeä. Oma kehitys on ainakin huomattavaa ja mitattavissa, siitä kiitollinen.

Näytä dieettikalenteri, 18 heinäkuuta 2023:
2206 kcal Rasva: 67,79g | Prot: 90,81g | Hh: 307,32g.   Aamiainen: Foodin Collagen Creamer, Vaasan Iso Paahto Kaura, Foodin Maca-Jauhe Esipilkottu, Luomu, HK Kalkkunaleike, Pirkka Laktoositon Kevytmaitojuoma, Foodin Kaakaojauhe, Pirkka Kermajuusto, Kahvi, Kurkku. Lounas: Rainbow Hot Mix, K-Menu Chilipähkinät, Sunsweet Kuivatut Luumut, Jätskiauto Minttu Sandwich, Kanakastike, Uncle Ben's Pitkäjyväinen Riisi (Keitetty). Päivällinen: Maapähkinävoi, Vaasan Iso Paahto Kaura, Pirkka Laktoositon Kevytmaitojuoma, Tee (Haudutettu), Dronningholm Mansikkahillo. Välipalat/Muut: Foodin Kaakaojauhe, Foodin Collagen Creamer, Pirkka Laktoositon Kevytmaitojuoma, Foodin Ashwagandha, Omenat. lisää...
2642 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kuukaudessa on noussu nopeus ja askeltiheys ja tippunu syke samalla matkalla huomattavasti. Ja eka jäi kesken radalla ku en vaan jaksanut, toinen oli tempojuoksu joka meni aika lailla käsikirjoituksen mukaan, ja vielä ylämäkeen takaspäin. 
18 heinä 23 jäseneltä: AinaKui

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - AinaKui


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.