Päiväkirja - Ellallaalaa, 17 tammi 24

En kestä miten hidasta tää homma on. Oon täss pohtinu, että saisinko mitenkään boostattua tahtia. Yksinkertaisuudessaanhan se tarkoittaisi kaloreiden vähentämistä ja liikunnan lisäämistä. Tällä hetkellä mennään n. 500 kalorin päivä vajeella. Vaan sekin kun tuntuu haasteelliselta niin en oikeen tiedä minne lisätä liikuntaa ja mistä vähentää kaloreita. Mutta vanha tunne on, että tarvitsisin motivaatio boostin. On nimittäin todella turhauttavaa laihdutella samoja kiloja uudestaan pois kun keväällä pääsin jo 62-alkavaan lukemaan. Nyt en mitenkään malttaisi odottaa päästä sinne asti.

Näytä dieettikalenteri, 17 tammikuuta 2024:
1709 kcal Rasva: 67,32g | Prot: 99,77g | Hh: 176,40g.   Aamiainen: Myllyn Paras Kaurapuuro, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Blueberries, Banana, Elovena Kauralese, Milbona Rasvaton Maitorahka Laktoositon. Lounas: Cabbage , Carrots, Vita D'or Maapähkinävoi, Sesame Oil, Reilu Naudan Jauheliha 10%, Miyata Shirataki Spaghetti Style, Pirkka Avokado. Päivällinen: Maple Syrup , Grapes, Olive Oil , Sweet Potato , Kotimaista Kanan Filee Suikale, Kale . Välipalat/Muut: Oululainen Hapankorppu, Egg White, Elovena Korvapuusti Pehmeä Kaurapatukka. lisää...
2492 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

9 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mun on pakko tehdä kerran kahteen viikkoon sellainen päivä kun mennään ylläpito kaloreilla tai noin 100-200 isommilla. Tai pakko ja pakko, kroppa vaan toimii paremmin. 
17 tammi 24 jäseneltä: Heidi Kkoo
Kuulostaa niin tutulta. Itsekin täällä pudottelen uudelleen jo viime keväänä kertaalleen tiputettuja kiloja. Syksyllä yritin jo päästä niistä eroon, mutta tuloksetta. Nyt näyttää paremmalta. Kerran viikossa tai kahdessa ylläpitokaloripäivä voisi varmasti tehdä hyvää. Itsekin ajattelin pitää, kunhan saan painon edes syksyn tasolle 😅. Mulla pysyy motivaatio paremmin yllä, jos tiedän, että saan herkutella lähiaikoina 🤭. 
17 tammi 24 jäseneltä: pilvinenn
Mulla on kans paino jumahtanut niin, että kesäkuusta saakka on keikuttu lukeman 63-66kg välillä. Kokeilin nyt tehdä niin, että nostin kalorit 2200kcal ja keskityn treenaamiseen (juoksua, korista ja salia yht. 4-6 x vko). Meen hetken tällä ja koitan saada painon vaan tasaantumaan tuonne 64 paikkeille. Ja jonkin ajan kuluttua katson sitten, haluanko/jaksanko vielä pudotella. Olen 165cm pitkä ja lähtöpaino oli vuosi sitten 74kg. 
17 tammi 24 jäseneltä: emmmmz
oma painoni pyöri 3 viikkoa 100kilon molemmin puolin. teki mitä hyvänsä. nyt tuntuu että alkaa taas hitaasti putoamaan. ilmeisesti täytyy vaan odottaa kärsivällisesti tuloksia. paino kun ei vaan putoa säännöllisen suoraviivaisen kaavan mukaan. tsemppiä ja uskoa huomiseen. 
17 tammi 24 jäseneltä: Tjkrock68
Keto dietti on tehokas 
17 tammi 24 jäseneltä: nina.star22
Sympatiseeraan sua ❤️ On ihan hanurista miten hirveästi joutuu tekemään näillä kiloilla töitä pudottaakseen painoa. Itsekin pyrin syömään 1700-1900kcal päivässä ja vaikka kävelen työmatkat ja käyn 2-3 kertaa viikossa jumpassa tai salilla, paino putoaa keskimäärin 200 grammaa viikossa 😤 Ja kun olin päässyt joulun alla lähelle tavoitetta, ajattelin ottaa joulun ajan rennosti, olin 3 viikkoa kipeänä ja sain 2 kiloa takaisin. Mielestäni en edes syönyt mitenkään järjettömän överisti, mutta toki totaalinen liikkumattomuus yhdistettynä korkeakaloriseen ruokaan ja herkkuihin on huono yhdistelmä. Nyt sitten saan varmaan kituuttaa taas maaliskuulle asti että saan edes nämä joulukilot pois 💩 Ja kantapään kautta olen jo tähän ikään oppinut ettei oikotietä onneen ole. Ketolla paino putoaa nopeasti, mutta ainakin mulle se aiheutti dieetin jälkeen puolen vuoden hillittömän nälän, jolloin paino tuli korkojen kera takaisin. Että ehkä tätä vaan täytyy nyt kärsivällisesti jatkaa, vaikka tiukkaa oman pään kanssa tekeekin.  
17 tammi 24 jäseneltä: MiMöMu
Kuulostaa kyllä niin tutulta. Nyt vaan tsemppiä niiden viimeisten kilojen karistamiseen! Pystyt siihen! 💪 
17 tammi 24 jäseneltä: Dietcoke6
Kiitos hei myötäelämisestä ja tsempeistä! Se on kyllä yks tän yhteisön upea puoli, että tukea saa kun sitä tarvii. Teidän avulla se viimeksikin onnistui niin miksei myös tällä kertaa. ☺️  
19 tammi 24 jäseneltä: Ellallaalaa

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.