Päiväkirja - Ellallaalaa, 06 helmi 24

Kokeilussa tälläinen kombo salin palkaksi. Oon yleensä juonu Lidlin valmiit proteiinipirtelöitä mut totesin et tän hinta per pirtelö tulis halvemmaks. Samaten kalorit: melkein sadalla vähempi! Proteiinin määrät pitää vielä tarkistaa.

Näytä dieettikalenteri, 06 helmikuuta 2024:
1920 kcal Rasva: 72,60g | Prot: 120,03g | Hh: 201,33g.   Aamiainen: Milbona Rasvaton Maitorahka Laktoositon, Banana, Blueberries, Elovena Kauralese, Myllyn Paras Kaurapuuro, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma. Lounas: Parsley, Olive Oil, Vita D'or Maapähkinävoi, Maple Syrup, Reilu Naudan Jauheliha 10%, Cooked Eggplant (Fat Added in Cooking), Sempio Korealainen Gochujang Chilitahna, Miyata Shirataki Spaghetti Style, Kotimaista Kurkku, Carrots, Cabbage . Päivällinen: Carrots, Green Peas (Frozen) , Kotimaista Kurkku, Findus Täysjyvä Kalafileet, Cherry Tomatoes, Kukkakaalimuussi. Välipalat/Muut: Tangerine, Gala Apples, Keiju Alentaja, Fazer Leipomo Tumma Levain, Rainbow Mantelijuoma, SportLife Nutrition Whey+ Chocolate, Milbona L.Casei. lisää...
2598 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

9 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kaloreita tässä siis 145 kun ohjeen mukaan tehty. Milbonan High Protein Drink puolestaan 224. 
06 helmi 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Maku oli siedettävä. Ihan ok. 
06 helmi 24 jäseneltä: Ellallaalaa
jos omiin kaloreihin mahtuisi niin en jäisi mitään muutakuin Elovenan kaurajuomaa jossa on Star Nutritionin Suklaa-Banaani prodejauhetta. Kerrassaan herkullista 😋 Ei kaurajuomassa toki ole kuin 65kcal/100gr mutta sitkistelen prodejauheeni silti veden kanssa. Ei mikään makunautinto, mutta menee alas 🤣 
06 helmi 24 jäseneltä: Wilitheman
Kannattaa ehkä kokeilla vaniljan makusella prodejauholla 
06 helmi 24 jäseneltä: niilomyllyrinne
Hyvät vinkit molemmat itseasiassa! Suklaa-banaani kuullostaa ihanan makealta ja kukapa nyt ei vaniljasta tykkäis. Toi mantelimaito on mielestäni ihan loistava! Vaan 16 kcaloria / 100g!  
06 helmi 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Tuossa on tosiaan se n. 20-25g proteiinia desin annoksessa. Proteiinijauhojen kanssa kannattaa etsiä itselle se mieluisin, hyvin sekoittuva sekä tehdä vähän tutkimusta ainesosien suhteen! Myös kilohinta/annosmäärät kannattaa tarkastaa mikäli haluat tarkkaan miettiä rahanäkökulmasta.  
19 helmi 24 jäseneltä: KoivuVi94

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.