Päiväkirja - Ancaha, 22 tammi 18

Huih..eilen oli tankkauspäivä..ei nyt ihan mahdotonta syöpöttelyä, mutta rennommin. 7 viikkoa tiukalla hiilaritminimiin-linjalla..niin nyt oli aika..jotkut suosittelee sitä 2-4viikon jälkeen..
Itse en suosittele ainakaan nyt...aamulla oli sellainen turvotus, ettäh. Saa nähdä mitä vaaka sanoo kunhan turvotus laskee.. oliko ihan ok juttu vai täyttä huuhaata..

Näytä dieettikalenteri, 22 tammikuuta 2018:
1003 kcal Rasva: 69,20g | Prot: 85,54g | Hh: 11,12g.   Aamiainen: Vesi, Oliiviöljy (Ekstraneitsyt), Maitokahvi. Lounas: Vesi, Rainbow Tonnikalaa Paloina Öljyssä. Päivällinen: Vesi, X-Tra Salaattijuustokuutiot 17%, Valio Arki Raejuusto, Snellman Maatiaispossun Palapaisti. Välipalat/Muut: Tee (Makeuttamaton), Vesi, Maitokahvi. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
En ole itse pitänyt yhtään tankkauspäivää, miksi katkaista ketoosi ja antaa taas hiilareille pikkusormi 🤔 ketohiilareilla nyt 7 kk. Mielestäni ihan ok vauhtia pudonnut painokin. 
22 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
juu..kokeilen nyt kun rupee junnaamaan ja jos sais ruokahaluja takas..välillä kaloreita aivan liian vähän.. tosiaan hiilareita tuli eiliseltä 47,93... eli ei nyt aivan törkeetä nostoa ollut :D vaikka niin kuvittelinkin.. 
22 tammi 18 jäseneltä: Ancaha

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ancaha


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.