Päiväkirja - eeliea, 20 helmi 18

Aikaisemmin kirjoitin siitä, kuinka tuntui ahdistavalta jos jossakin ruoassa on enemmän kuin 350kcal... Noh, nyt lounaassa 500kcal! Eikä ahdistanut koska pääasiassa kuitenkin ihan suhteellisen terveellinen lounas oli. Tuo kukkakaalileipä oli hyvä kokeilu, tykkään mausta ja on leipämäinen koostumus, mitä usein kaipaan.

Kohta pitää jaksaa lähteä töihin... Iltavuorot aina pahimpia. Töiden jälkeen on niin suuri houkutus käydä hakemassa joku hampurilainen. Nyt yritän ottaa sen verran eväitä ettei tulisi mitään mielitekoja..
Eilen otin evääksi (siis kunnon ruoan lisäksi) pilttiä ja kaurahiutaleita, jotka sekoitin ennen töihin lähtöä keskenään. Oli muuten hyvää.

Löytyiskö täältä joku innokas tsemppari mun seuraksi? Ajattelin että olisi jonkun kanssa joku haaste (ei kilpailu), esim. että n kg kesäkuuhun mennessä yhteensä pudotettu? Ei siis yksilöittäin välttämättä vaan yhteinen haaste. Tai jotain vastaavaa.

Näytä dieettikalenteri, 20 helmikuuta 2018:
1483 kcal Rasva: 75,08g | Prot: 87,06g | Hh: 119,03g.   Aamiainen: Rainbow Smoothie Hedelmät Ananas-Mango-Papaija, Ananasmehu, Rasvaton Maito, Milbona Kreikkalainen Jogurtti. Lounas: kookosjauho, kukkakaali, kananmuna, Crusti Croc Salsa Dip Spicy Cheese, Abba Tonnikalaa Auringonkukkaöljyssä, Avokado, Kirsikkatomaatit. Päivällinen: Kanafilee, Parsakaali, Parsa, Oliiviöljy. Välipalat/Muut: Pekoni (Paistettu Pannulla), Paistettu Kananmuna, Milbona Kreikkalainen Jogurtti, Piltti Mustikkainen, Rainbow Kaurahiutale, Appelsiinit. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Hei, mahtavaa 🤗 Kukkakaalileipä on ihan mun suosikki myös 😋 ja aika helppo tehdä. Yhteinen haaste kuulostaa hyvältä, mutta en uskalla lupautua mukaan, kun ylläpitovaiheeseen oon siirtymässä. Tsempata lupaan 😘👍🏻 
20 helmi 18 jäseneltä: J0hQ
en viitsi omalla historialla lähteä haasteilemaan.. tsemppaan kyllä!!! 
20 helmi 18 jäseneltä: Ancaha
Onko väärin jos haluan töiden jälkeen vielä pekonia ja kananmunaa 😂 
20 helmi 18 jäseneltä: eeliea
Mää voisin osallistua yhteiseen haasteeseen koska huomaan että se toimii aina mulla. Kuinka sen sais toimimaan? 
20 helmi 18 jäseneltä: Suvi-Tuulia
En tiedä vielä miten se käytännössä sitten hoituisi, mutta ehkä se jotenkin :D riippuu vähän tulisiko muita mukaan.. 
20 helmi 18 jäseneltä: eeliea
Voisin lähteä haasteeseen mukaan mutta vähän kysymysmerkkinä se että saanko enää kiloja alaspäin kauheasti 
20 helmi 18 jäseneltä: eppu12
Mä voisin kyllä osallistua haasteeseen. Itelläni tavoite tiputtaa vähintään 2kg kuussa niin olisi siinä sivussa mukava olla tällaisessakin osana. :) 
20 helmi 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Voisin muutenkin alkaa seurailla sua eeliea kun me ollaan samanikäiset, lähtöpaino melkein sama (parin kilon heitto) ja tavoitepaino myös aikalailla sama. :) mukava seurata muita joilla aikalailla- tai täysin samat lähtökohdat. 
20 helmi 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Joo, ollaan aika samoissa :D Mullakin tavoite ois 2kg kuussa pudottaa. :D Mitenköhän tän haasteen nyt sitten järjestäisi...  
21 helmi 18 jäseneltä: eeliea

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - eeliea


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.