Päiväkirja - nagikata, 13 kesä 18

Nyt iski maximum vi**tus. Lensin pyörällä pahasti ja fillari on poissa pelistä epämääräisen ajan. Itse selvisin ruhjeilla, mustelmilla ja venähtäneillä käsivarsilla. Hyvin alkanut pyöräkausi ja sen myötä painontarkkailu koki kolauksen 😑 Saa nähdä riittääkö motii terveelliseen elämään kun liikuntapuoli on nollassa 😑


Kommentit 
Auts! Fillaristinistinä suhtaudun pannutteluusi syvän myötätuntoisesti. Onneks henkiset kolhut on isompia kuin fyysiset. Materiaa pystyy korvaamaan rahalla. Viimeksi hajotin oman fillarin ja korjauslasku oli 430€. Tuon maksaa mielellään kun toisena vaihtoehtona on hengenlähtö. 
13 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
Onneksi ei käynyt pahemmin! Samalla linjalla japolarhen kanssa että materian saa korvattua, henkeä ei. 
13 kesä 18 jäseneltä: TomFiN85
Oijoi! Paranemisia säryistä! Jos nyt jaksaisit kuitenkin ruokavaliosta pitää kiinni ettei hyvä alkusi menisi ihan metsään. 
13 kesä 18 jäseneltä: ritulissu
Voi ei ☹️, mitä tapahtui - kuoppiako asfaltilla? Onneksi ei käynyt huonommin! 
13 kesä 18 jäseneltä: Pottu72
Joo pitää olla iloinen ettei ole edes luita poikki. Jouduin väistään kolmion takaa tullutta autoa äkkijarrutuksella. Vaarallinen laji 😑 Valitettavasti ainoa liikunta mistä tykkään... 
14 kesä 18 jäseneltä: nagikata
Hui! Onneksi ei tosiaan käynyt pahemmin. 
14 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Kuinkas fillarin kävi? Jos kuitu, niin taisi tulla pysyvästi entinen.  
14 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
On kuituinen, mutta vaurioista ei vielä ole tietoa. Korjaamolle on tällä viikolla tullut jo 3 kolaroitua pyörää. Ihme suma. Sen verran näki jo heti että vasen kahva on entinen. Toivotaan että mun ruho pehmensi pyörän tälliä!! 
14 kesä 18 jäseneltä: nagikata
Kyllä ne kuidut aika paljon rääkkiä kestää kunnes napsahtaa. Ne piilevät rakenneviat siinä huolta aiheuttaa. Itse olen yhden kuidun ajanut palasiksi. Toinen odottaa kenties vuoroaan ; ) 
14 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
Tommoset on aina pahimpia haasteita, kun tulee kipeeksi, loukkaantuu tai ei pysty tekemään jotain. Täältä täydet tsempit ruokavalion ylläpitämiseen ja myös positiivisen mielen! Pystyt siihen kyllä. 
14 kesä 18 jäseneltä: anniinamariannes

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nagikata


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.