Päiväkirja - Nooooh, 03 joulu 19

Oli jotensankin hankala viikko takana.
Alkuviikosta annoin itselleni parina päivänä luvan herkutella italilaiswlla jäätelösllä ja lauantina olin ulkona tyttöjen kanssa sylömässä. Ne viekä jotenkin meni järkevällä asemteella.
Mutta sunnuntaina multa tärvääntyi pari tuntia ajastani ihan tyhmään odotteluun, ja kiukkuissäni sitten annoin ihan räjähtää sen päivän syömiset.
No, arvonas muistittus itsellenu, ettå tuo on mun pahin sidenluoppa jos olen vihinen. Siihen mun piyää keksiä tilalle joku järkevä strategia millä puran ssn.
78,9 kg Tähän mennessä pudotettu: 7,6 kg.    Vielä jäljellä: 20,9 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 03 joulukuuta 2019:
1477 kcal Rasva: 70,00g | Prot: 52,45g | Hh: 161,97g.   Lounas: Katkarapu ja Paistettu Riisi. Päivällinen: Sipulit (Vihreät, Uudet), Oliiviöljy, Atria Sika-Nauta Jauheliha 23%, Porkkanat, Paprika (Keltainen), Pirkka Thai Sweet Chili Sauce, Priima Kananmakuinen Nuudeli, Tropic 100% Appelsiinitäysmehu, Kikkoman Soijakastike. Välipalat/Muut: HK Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku, Friggs Maissikakku Chiansiemenet & Merisuola, Appelsiinit, Kotimaista Kevyt Nakki, HK Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku, Friggs Riisikakku Chiansiemenet & Merisuola. lisää...
Painonpudotus 0,4 kg viikossa

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Hmm, onko täällä muokkaustoimintoa😂 Anteeksi kirjoitusvirheet, edellisen tekstin kirjoittamisessa mulla ei ollut lasit päässä, ja sen huomaa😜 Tää ikä.. huokaus, ei millään haluaisi uskoa, että kyllä mä tartten ne lasit nenälle. 
03 joulu 19 jäseneltä: Nooooh

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Nooooh


Hanki sovellus
    
© 2020 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.