Päiväkirja - Taisukka, 22 loka 20


Näytä dieettikalenteri, 22 lokakuuta 2020:
1188 kcal Rasva: 47,25g | Prot: 48,81g | Hh: 134,16g.   Aamiainen: Oivariini Margariini Normaalisuolainen, Maitokahvi, Myllykivi Neljän Viljan Hiutale. Lounas: Saarioinen Bataatti Sosekeitto, Keitetty Kananmuna, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Oivariini Margariini Normaalisuolainen. Välipalat/Muut: Pirkka Suippopaprika, Kotimaista Keittokinkku, Tuorekurkku (Kuorineen), Valio Arki Juusto, Oivariini Margariini Normaalisuolainen, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Rainbow Miniluumutomaatti, Kotimaista Suomalainen Ruukkusalaatti, Maitokahvi, Mansikkarahka, Valio Kerrosviili Ruusunmarja, Chiquita Banaani, Maitokahvi. lisää...
2041 kcal Harjoitus: Lepo - 16 tuntia ja 31 minuuttia, Nukkuminen - 7 tuntia ja 29 minuuttia. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Meinasin jo peukuttaa, mutta sitten huomasin, että onko tuolla alaa ruisleipää!? Sen ku jättää pois ni oi että. 🥰 Turha hiilari vaan on.. noh turhaa. 
22 loka 20 jäseneltä: Janika M. Ahola
@MyLoveRoses eikö tuo nyt ole vähän turha ja tarpeeton kommentti. Jokainen tekee itse omat ruokavalintansa ja ruisleivästäkin saa hyviä kuituja, eikä kaikki hiilarit ole suinkaan turhia. 
22 loka 20 jäseneltä: PossibleMistake
Jotkut täällä kommentoi hiilareista ihan kun kaikkien pitäisi olla vhh tai keto tms. 🙄 ihan kun kaikki hiilarit ois myrkkyä 🤪 
22 loka 20 jäseneltä: LadyLazarus82
Kaikkien kehot eivät myöskään reagoi hiilareihin samalla tavalla. —- Ruokarauhaa kaikille FS:n käyttäjille ❤️ 
22 loka 20 jäseneltä: MsLittleEarthquakes
MyloveRoses en syö muuta leipää kun iltasin ja noi on ruipalaa ohut versio ☺️ edelleenn kalorit päivässä alle 1500 ja hiilarit on keikkunu siellä 100 hujakoilla vuorokaudessa.  
22 loka 20 jäseneltä: Taisukka

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Taisukka


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.