Päiväkirja - wadelma, 11 tammi 22

Tee auttaa pitämään nälkää loitolla. sunnuntai ja maanantai meni kaloreita laskematta. Sunnuntaina oli nimiäiset, tuskin suurenpaa ylitystä kuitenkaan. Maanantai meni muuten vaan pilalle. Ehkä liian pienet kalorit työpäivän aikana?

Näytä dieettikalenteri, 11 tammikuuta 2022:
1824 kcal Rasva: 39,02g | Prot: 104,49g | Hh: 255,60g.   Aamiainen: Tuorepuuro, Maitokahvi. Lounas: Bong Aurinkoinen Kasvissosekeitto, Felix Thousand Island Salaatinkastike, Salaatti. Päivällinen: Vaasan Ruispalat, Pirkka Sulatejuusto, K-Menu Ohuen Ohut Kalkkunanfileeleike. Välipalat/Muut: Cloetta Kipparin Piippu, Turun Väkevä Sinappi, K-Menu Ohuen Ohut Kalkkunanfileeleike, Nutrilett Premium Dark Chocolate Bar, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maito, Tee (sis. Vähäkalorinen Makeutusaine), Leader Protein Shake Chocolate Heaven. lisää...

24 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mulla on kahvin kulutus lisääntynyt nyt päätettyäni laihduttaa. Ennen söin nameja piristyäkseni, nyt otan kahvia. Kohta teen päivän 3. mukin. 
11 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Hyvä vaihtokauppa 😁  
11 tammi 22 jäseneltä: wadelma
Jos ollaan rehellisiä, otin kuitenkin myös 40 g karkkia... Prkl aivotyö vaatii joskus sokeriakin. 
11 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
No, pienin askelin, eikä täyskieltäytyminen ilmeisesti kannata, mitä ihmisten kokemuksia lukee. Kohtuus pitäisi opetella tai ainakin, että montaa kertaa kuukaudessa ei lähtisi lapasesta. En oikein tiedä että harmittaako mua edes eilinen, kun oon kuitenkin 2 viikkoa onnistunut pitämään rajat. Tästä vaan uudet 2 viikkoa. Niin ja mahtui sinne rajoihin juustonaksuja ja salmiakkia ja 1 sukulaku. Hankalaa, kun on lapsia ja ne nyt syö mitä syö - oikeus karkkipäivään ja omaan rahaan.  
11 tammi 22 jäseneltä: wadelma
Mua ei huvita täyskieltäytyä, kohtuus on parempi vaihtoehto. Mun lapset on aikuisia, joten eivät tule sotkemaan laihdutustani :D Mutta miehellä on aina karkkia meillä kotona. 
11 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Mä sain oman homman jatkumaan , sillä en kieltänyt itseltäni mitään jos todella kovasti jotain teki mieli. Kaikkea siis kohtuudella ja päivän kalorien puitteissa. Toki jokaisella omat keinot pitää motivaatiota yllä, mutta nyt kun olen ylläpidossa on helpompaa kun oppi syömään kaikkea normaalisti järkevällä annoskoolla. Tsemppiä projektiisi 😊 
11 tammi 22 jäseneltä: misudi
Mulla sama juttu, kuppi teetä siirtää nälkää jos sellanen yllättää. Toki sen kanssa on kiva ottaa jotain hyvää, kuten viikonloppuna tekemääni hyvän hajun sitruunakakkua 50g palanen 😄 
12 tammi 22 jäseneltä: hanna_mariia
mun pitää vaan olla ilman kun ei ole kohtuutta 
12 tammi 22 jäseneltä: Kirkapee
@misudi sullahan on iso muutos tehtynä, wow! Herkkujen suhteen tämä kalorilaskuri/ravintoarvosivusto + keittiövaaka ovat avanneet silmät sen suhteen, miten vinksalleen useampi päivittäinen herkkuhetki on ruokavalioni ajanut. Toisinaan keskellä työpäivää olen saattanut napata kourallisen karkkia nälkään, siinähän ei ole mitään järkeä. Olen vain verrannut herkutteluani ihmisiin, jotka syövät kokonaisen suklaalevyn kerralla, ja kuvitellut oman herkutteluni olleen ihan ok, vaikka se ei todellisuudessa ole sitä ollutkaan. 
12 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Sit on ihmisiä joille ainoastaan totaalikieltäytyminen on se juttu jolla pysyy erossa "pahasta". Esim. minä. 😔 
12 tammi 22 jäseneltä: Janika M. Ahola

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - wadelma


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.