Päiväkirja - Santtu21, 08 huhti 22

Moikka yhteisö!

Täällä näkee hirmu aktiivisesti ihmisten jakavan toinen toistaan upeampia annoksia ja niistä useat ovat ammentaneet itselleen motivaatiota sekä insipiraatiota omiin ruokailuhinsa.

Kyselisinkin nyt täysin toista ääripäätä valmisruokien/tuotteiden puolelta. Mikä on sinulle vakiintunut valmiste joka pääsi yllättämään laadullaan ja/tai "terveellisyydellään"? Eli joku sellainen mistä yllätyitte "ai näitähän saa syödä useammankin"

Näytä dieettikalenteri, 08 huhtikuuta 2022:
3431 kcal Rasva: 122,50g | Prot: 203,81g | Hh: 358,12g.   Aamiainen: Gaam Whey, Myllyn Paras Ruishiutale, Banaanit, Elixi Pellavansiemenet, Kotimaista Kaurahiutale. Lounas: Rainbow Riisikakku, Rainbow Gnocchi Kuviopasta, Keitetty Kananmuna, Atria Naudan Parempi Jauheliha 10%. Päivällinen: Café Picnic Kevyt Ranskalainen Salaatinkastike, Kotipizza Lihamestari. Välipalat/Muut: Irtokarkki, Ehrmann Pehmeä Rahkajogurtti, Valio Valiojogurtti Japani, Rainbow Corn Flakes. lisää...
1963 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

17 Kannattajaa    Kannatus   

1 - 20 (27)
Kommentit 
Ei ehkä sitä mitä haet, mutta tajusin tänään, että lähimarketin salaattitiskistä voi punnita ensin salaatin kanssa ja sitten uudestaan lisukkeiden kanssa (ottaa vaikka kuvat vaa'an lukemista), niin on kyllä kätevä tapa hankkia lounas, jos punnitsemista harrastaa. 
08 huhti 22 jäseneltä: wadelma
aikanaan yllätyin mansikoiden pienistä kaloreista 😅☝️ luulin niitä pelkäksi sokeriksi 😂 
08 huhti 22 jäseneltä: ronnqvist91
mulla 5% kalkkunanakit oli mullistava löytö🙈..mutta mielelläni kuulisin eineksistä yms mitä muut löytäneet ..itse en oikeastaan osta mitään valmista. vois saada vinkkejä.. 
08 huhti 22 jäseneltä: misudi
Vähän sama mitä Misudilla, en juurikaan mitään valmista osta. Ne lämpimät kupit on ainut ja sitä purjoperunaa olen vetänyt jo varmaan 20vuotta, nyt tosin ekaa kertaa katsonut ravintosisällön. Ei ennen niin kiinostanut ja tämä oli mun parasta herkkua krapulaan silloin nuorena. Muut meni mäkkäriin, mä vedin purjoperunakeittoa. 😂 
08 huhti 22 jäseneltä: Vnica83
valmis keitot. tomaattivuohenjuusto Kokkikartanolta tai sit Olon maa-artisokkakeitto. ihan pelastuksia kiireiselle lounaalle jos lisää kylkeen purkin raejuustoa :D  
08 huhti 22 jäseneltä: Tinka.arr
Minä oon myös noi valmiskeitot löytänyt etätyöntekijälle loistavaksi lounaan korvikkeeksi. Miettii niiden kaloreita vaikka ihan leipää verrattuna, niin kyllä ite tunnen keitoista saavani paljon enemmän mahan täytettä. Makean nälkään mulla menee noi muumi hedelmäpatukat, mitkä on niin makeita, että vettäkin tulee niiden ansioista juotua paljon enemmän. Toisesta ääripäästä taas hedelmien sisältä kalorimäärä ehkä on vähän yllättänyt negatiivisesti eli niitä ei kyllä parane nälkäänsä syödä ihan tolkuttomasti. 
08 huhti 22 jäseneltä: heepoxx
Tuosta näkökulmasta en oo miettinytkään. Aineksinä tulee ostettua saarioisen maksalaatikko, pinaattikeitto, veriohukaiset, pinaattiletut.. juurikaan muuta ei... Lasketaanko sushi? 🙈 Maksalaatikko ja nuo muutkaan ei niin erityisen terveystuotteita taida olla mutta jos ennen söin vaikka maksalaatikon 400g ja muutaman voileivän kylkeen yms... niin nyt syön kerrallaan puoli laatikkoa jäätävän kokoisen salaatin kanssa. 
08 huhti 22 jäseneltä: teemurrr
Mun suosikki myös Kokkikartanon tomaatti-vuohenjuustokeitto. Ja off topic, Vnica83; mä taas (paaaaaljon nuorempana tietty 🤩) ennakoin krapulaa syömällä perusmakaronia ja banaania ennen viihteelle lähtemistä koska makaronissa reikiä ja ne oli vaivaton oksentaa. Banaani siks että se maistui hyvälle. Jeejee! 
08 huhti 22 jäseneltä: Persimon78
Anteeksi Santtu, tämä lähtee vähän ohi raiteen. Mutta ihan pakko kommentoida vielä Persimon78:lle: vitsit sä olet ollut fiksu. 🤣🤣🤣 ❤️ 
08 huhti 22 jäseneltä: Vnica83
Eineksiä ei syödä ollenkaan, ne jäi pois ihan vahingossa eikä kukaan ole kaivannut. 
08 huhti 22 jäseneltä: Enonmies
hernekeitto, maksalaatikko, eri keitot (erityisesti saarioisten kanakeitto) ja useita erilaisia eines lounaita (töissä lounaaksi kun ei jää eliseltä syötävää 
08 huhti 22 jäseneltä: wolverine73fi
Joo, sorry Santtu, mut Vnica83, nii-in!! 
08 huhti 22 jäseneltä: Persimon78
Mullakin valmiit sosekeitot ja nuudeli. 
08 huhti 22 jäseneltä: Guggeliguu
Ihan ykköslemppari on Via Korean Beef Bulgogi, vain 317 kaloria😋 Todella yllätyin et noinko vähän kaloreita. Muutkin Viat hyviä, mut kaloripitosempia. Muita mitä käytän on mm. pinaattikeitto ja -lätyt, monet sosekeitot, hernari ja kaalikääryleet. 
08 huhti 22 jäseneltä: Kuikkis
Nuorena 3-vuorotöissä tuli kokeiltua kaikki (senaikaiset) einekset ja valmisruuat, että en käytä... Tai hetkinen... muutama x vuodessa lihapiirakka, nakeilla tietysti. Niin ja Lidl myymä saksalainen Spezle. 
08 huhti 22 jäseneltä: finfor
Nämä mulla sellasia pelastajia kiireessä. Ja näissä Ravintoarvot kohillaan. Pakaste pinaattikeitto tai kasvissosekeitto. Kalakeitto myös. Raejuustoa lisään keittoihin 👌 Perunakeittokasvis pussi. Kalkkunanakit 5%, Vuolukanafileet, ja säilykekanafilee tai tonnikala. Tortilla letut niin saa aina nopeasti terveellistä syömistä. Ilman minkään kypsentämistä. Kylmäsavulohi tai lämminsavulohi pala.  
08 huhti 22 jäseneltä: Iisabeth
Täällä on jo tosi paljon hyviä löytöjä 😁 Oon samaa mieltä Heepox, ei kannata lähteä nälkää välttämättä taittamaan pelkillä hedelmillä, varsinkin jos on jo käyttänyt paljon päivän saldosta aiemmin... Oma lisäykseni listalle on LIHAHYYTELÖ! Aina mieltänyt sen mallia 50-50 mysteerilihaa ja rasvaa, mutta sehän on ihan OK makroiltaan; about 15-17g proteiinia ja 3,5g rasvaa/ 100g ja kalorit siellä 80-100 korvilla.  
08 huhti 22 jäseneltä: Santtu21
@finfor jos jaksaa nähdä vaivaa niin on super simppeliä tehdä myös itse Spätzleä, kananmuna, suolaa ja spelttijauhoja sekaisin ja sitten kiehuvaan veteen pursottaa nauhaa 😋 Youtubesta löytyy hyvä ohje kun hakee Andong Spätzle  
08 huhti 22 jäseneltä: Santtu21
Kokkikartano broilerpasta 325g on itsellä vakiintunut lounas jos en viitsi kotiruokia pakata mukaan. Sen lisäksi toffee proteiinijuoma. 
08 huhti 22 jäseneltä: Hohhoi
Knorr, tomaattikeitto mascarpone -juustolla. Siihen raejuustoa päälle lopuksi ja Lidlin ruisleipäpala oheen, Nam. Keitossa vaan 44 kcal/100g. 
08 huhti 22 jäseneltä: Taikinainen masu

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Santtu21


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.