Päiväkirja - Nooooh, 13 heinä 17

Takaisin sorvin ääreen. Millä keinoin pidätte motivaatiota yllä muutamien ekojen viikkojen jälkeen? Mulla on yleensä siinä kolmannen viikon kohdalla tullut jo hankaluuksia aiemmin.

Näytä dieettikalenteri, 13 heinäkuuta 2017:
1122 kcal Rasva: 45,22g | Prot: 45,31g | Hh: 135,23g.   Aamiainen: HK Ylikypsä Saunapalvikinkku, Aioli, Salonen Makupalat, Gouda- tai Edam-juusto, Oivariini Vähärasvaisempi, Karjalanpiirakka. Lounas: Vesimeloni, Kotimaista Kevyt Nakki. Päivällinen: Tomaatit, Aioli, Kariniemen Kananpojan Fileesuikale Valkosipuli, Uudet Perunat. Välipalat/Muut: Valio Vadelma-Persikka Mehukeitto, Marli Vadelma Mojito Cocktail. lisää...


Kommentit 
Mulla yleensä kans lopahtaa jossain vaiheessa, mutta nyt on ihmeen hyvin pysynyt. Tai no, tää kesäloma kyllä pisti sekaisin, oon herkutellut mutta tiedostan sen ja palaan pian ruotuun. Mut niin, tää FatSecret on ehkä yks mikä mua tsempannut, tulee niin konkreettisesti katsottua mitä syö. On mulle siis suht uusi juttu vielä :) 
14 heinä 17 jäseneltä: Cilatus
Jep, auttaa kunmasti kyllä ruodussa pysymisessä jos vaan kiltisti kirjaa kaiken syömisen ylös. 
14 heinä 17 jäseneltä: Nooooh
Mulla vhh on varmaan se loppuelämän syömistyyli, jos meinaan saada painon pysymään myös alhaalla. Eli ei parane kyllästyä 😂. Mun olo on kaikkineen parempi näin syöden. Makrojen laskeminen auttaa, tietyt rutiinit, selkeät tavoitteet. Myös laihiksen etenemisen kertominen muille, vaikka täällä, fb:ssä, livenä kavereille jne. Mua myös motivoi kaikki edistymiset, vaatteet mahtuu, ihmiset kehuu, vaakalukema laskee tai ei ainakaan nouse jne. 
14 heinä 17 jäseneltä: J0hQ
Ensimmäisen kuukauden aikana lähtee painonpudotus nopeasti käyntiin ja muutokset ovat selkeitä sen jälkeen se vähän hidastuu. Tässä on yleensä se vaaranpaikka milloin projekti pysähtyy. Kannattaa ottaa hyvä tavoite ja varata siihen riittävästi aikaa. Monesti yritetään päästä liian nopeasti liian koviin tavoitteisiin. Tämä aiheuttaa sen kun muutoksia ei tapahdu joka viikko niin motivaatio lakkaa. Kannattaa myös antaa itselle välillä löysiä ja syödä 1-2päivää kaikkea mitä mieli tekee. Se ainakin itsellä toimii vähintään joka toinen viikko ns herkuttelupäivä. 
14 heinä 17 jäseneltä: p.eräreikä

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Nooooh


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.