Päiväkirja - mademoiselle.noir, 22 tammi 18

Kova hinku olisi päästä punnitsemaan itteni mutta kun ostin tänään vaa’an, ei se toiminut vaikka mitä yritin. Pitää palauttaa ja katsoa jos seuraava toimisi. Salillakaan ei jostain syystä vaakaa ole. 🤨

Onko kenelläkään käytössä Polar loopin askelmittaria? Suunnitelmissa olisi ostaa viikon sisällä, mutta mietin kestääkö se esimerkiksi uidessa? Vai pitääkö ottaa pois vaikka onkin vedenkestävä?
Kovasti houkuttaisi kokeilla vesijumppaa kun uimahallipelko tuli selätettyä marraskuussa. :3

Näytä dieettikalenteri, 22 tammikuuta 2018:
1436 kcal Rasva: 40,83g | Prot: 142,99g | Hh: 131,82g.   Aamiainen: 24H Valo Paahdettu Rouhittu Pellava, Banaanit, Vadelmat, Milbona Quark & Yogurt Blend. Päivällinen: Pirkka Salaattijuusto 3%, Punasipuli, Jäävuorisalaatti, Tuorekurkku (Kuorittu), Nixe Tonnikalafileitä Vedessä. Välipalat/Muut: Pirkka Salaattijuusto 3%, Keitetty Kananmuna, Vesimeloni, Dulano Kalkkunanfileeleike , Punainen Paprika (Tuore), Leipäaitta Ruispalat, Nutrilett Cookies & Cream Bar. lisää...
2432 kcal Harjoitus: Kuntopyörä - 45 minuuttia, Lepo - 15 tuntia ja 15 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...


Kommentit 
Mulla on Polar loop, se eka malli. Kestää vettä ja olen ollut uimassa se kädessä. 👍🏻 
22 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Hienoa! Sitten voin sen tosiaan ostaa. :) 
22 tammi 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
mä oon ottanu aina pois suihkussa yms mutta ilmeisesti kestää vettä. mulla se polar loop 2. 2vk olla käytössä ja tykkään kyllä! :) 
22 tammi 18 jäseneltä: helmitzki
On yötä päivää kädessä, suihkussa ja uimassa myös. Saunassa ei suositella pidettäväksi mutta on joskus sinnekin unohtunut käteen. Mulla ei toimi sykevyön kanssa uidessa (muistaakseni näin sanotaan ihan ohjeessakin) kun ovat bluetoothilla yhteydessä ja ei oikein kulje signaali veden alla. Voin olla väärässäkin tässä, mutta jokatapauksessa tavallinen polarin sykemittari on toiminut uidessa, mutta loop + sykevyö ei.  
22 tammi 18 jäseneltä: Hanna.jii
Looppia käyttänyt uidessa, ottaahan se käden liikkeet uidessa. Kanssa haaveilin sykevyöstä kun ennen pyöräilin työmatkat ja kövin salilla. Nyt seuraan askelia puhelimen terveys app ja Moves app mittaa matkan ja kulutetun ajan ja helppo merkitä oletko pyöräillyt vai mennyt esim autolla. Loop on vielä tän alkuvuoden ollut kaapinhyllyllä odottamassa käyttöön ottoa :) polarilla on myös ranneke joka mittaa sykkeen ranteesta jolloin ei tarvi hankkia erillistä sykevyötä ja on myös vedenkestävä. On hieman kalliimpi kuin loop mutta halvempi kuin loop+ sykevyö ;) 
22 tammi 18 jäseneltä: ShaQRi
Polarin sykevöistä H7 sekä H10 toimivat vallan mainiosti Polarin älypuhelin sovellus Polarbeatin kanssa. H7 on halvempi ja hyvä vaihtoehto sykkeen tarkkailuun. Sykevyöllä ja sovelluksella pääsee hyvin alkuun tavoitteellissa liikkumisessa. 
23 tammi 18 jäseneltä: japolarhe

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mademoiselle.noir


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.