Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1331 kJ
16%
318 kcal
Rasvaa
1,70g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
59,70g
23%
Sokereita
-
Proteiinia
9,00g
18%
Suola
0,01g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 05 joulu 20 08.53 ap.
16%
GDA:sta*
(318 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (83%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (12%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
318
Rasva
1,7g
Hh
59,7g
Prot
9g
Kohteessa 100 g on 318 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 82% hh, 12% prot.

Luokkaan Belbake ja Jauhot liittyvät:

Breadcrumbs
Puolikarkea Vehnäjauho
Maissitärkkelys
Wholemeal Spelt Flour
Walnuts Ground
Erikoisvehnäjauho
  Näytä lisää tuotteita: Belbake Jauhot

Lisää Belbake tuotteita:

Mantelimassa
Californian Almonds
Dark Chocolate Chunks
Fruitmix
Sultanas
  Näytä kaikki tuotemerkin Belbake tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jauhot:

Valkoiset Jauhot
Täysjyvävehnäjauhot
Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Dumle Keksijauhosekoitus
Myllärin Luomu Ruisjauho
Foodin Tumma Riisijauho
Aduki Luomu Carob Jauhe
Kotimaista Korppujauho
Myllyn Paras Emännän Täysjyvä Kaurajauho


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.