Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1130 kJ
14%
270 kcal
Rasvaa
23,00g
33%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
1,00g
0%
Sokereita
-
Proteiinia
14,50g
29%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 tammi 18 05.41 ap.
14%
GDA:sta*
(270 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (77%)
 
Proteiinia (22%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
270
Rasva
23g
Hh
1g
Prot
14,5g
Kohteessa 100 g on 270 kaloria
Kalorien jakautuminen: 77% rasva, 1% hh, 22% prot.

Luokkaan Dulano ja Makkarat liittyvät:

Balkanmakkara
Maksapatee
Fuet Extra
Kalkkunasalami
Kuorellinen Nakki
Nürnberger Rostbratwürste
  Näytä lisää tuotteita: Dulano Makkarat

Lisää Dulano tuotteita:

Paistettu Kalkkunanrinta Siivuina
Kalkkuna-Broilerisalami
Saunapalvi
Dry-Cured Ham Slices
Salami Napoli Dolce
  Näytä kaikki tuotemerkin Dulano tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Broilerimakkara
Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Nostja Baranjan Style Smoked Sausage
Juvenes Makkarastroganoff
Pouttu Grillimakkara Chimichurri
Tamminen Naudan Ylikypsä Savusaunapalvileikkele
Kotimaista Peuramakkarapannu
Rakvere Doktori Vorst


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.