Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
950 kJ
11%
227 kcal
Rasvaa
9,70g
14%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,700g
9%
Hiilihydraatit
26,50g
10%
Sokereita
3,00g
3%
Proteiinia
9,50g
19%
Suola
2,25g
38%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 marras 18 04.12 ip.
11%
GDA:sta*
(227 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (46%)
 
Rasvaa (38%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
227
Rasva
9,7g
Hh
26,5g
Prot
9,5g
Kohteessa 100 g on 227 kaloria
Kalorien jakautuminen: 38% rasva, 46% hh, 16% prot.

Luokkaan Härmän SnackPoint ja Välipalat liittyvät:

Kasvis Low Fat Wrap
XXL Kolmari Pekoni-Kananmuna
Ciabatta Mozzarella
Vuohenjuusto Wrap
Voileipäkakku Savulohi

Lisää Härmän SnackPoint tuotteita:

Taco-Broiler Salaatti
Meetwurstikolmari
Tonnikalakolmari
Meloni Mix
XXL Kolmari Kinkku
  Näytä kaikki tuotemerkin Härmän SnackPoint tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Välipalat:

Perunalastut
Popcorn
Voileipäkeksit
Pretzelit
  Näytä lisää kohteen Välipalat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rainbow Riisivälipala Mustikka
Pauluns Granola Naturell
Valio Vaniljakerrosjogurtti ja Kauramuro
Nick's Almond Crunch Bar
Ehrmann High Protein Banana & Choc Topping
Elovena Suklaa Proteiini Pirtelö


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.