Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1046 kJ
13%
250 kcal
Rasvaa
20,00g
29%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
7,700g
39%
Hiilihydraatit
3,40g
1%
Sokereita
1,00g
1%
Proteiinia
10,00g
20%
Suola
5,00g
83%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 syys 20 09.43 ap.
12%
GDA:sta*
(250 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (77%)
 
Proteiinia (17%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
250
Rasva
20g
Hh
3,4g
Prot
10g
Kohteessa 100 g on 250 kaloria
Kalorien jakautuminen: 77% rasva, 6% hh, 17% prot.

Luokkaan Helsingin Makkaratehdas ja Makkarat liittyvät:

Grilli Trio
Yögrilli
Lammasmerguez
Raaka Kaksikko
Currywurst
Chorizo Nakki
  Näytä lisää tuotteita: Helsingin Makkaratehdas Makkarat

Lisää Helsingin Makkaratehdas tuotteita:

Katkarapu-Chiliaioli
Joulumakkara
Kylmäsavulohitartar
Pitakebab
Vegaani Seitan Pita
  Näytä kaikki tuotemerkin Helsingin Makkaratehdas tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Broilerimakkara
Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Snellman Chorizo Salami
Juvenes Makkarastroganoff
HK Maakarit Texasin Joe
Dulano Savustettu Nakki
Alpen Fest Currywurst
Nostja Baranjan Style Smoked Sausage


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.