Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
874 kJ
10%
209 kcal
Rasvaa
16,00g
23%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,500g
8%
Hiilihydraatit
1,00g
0%
Sokereita
1,00g
1%
Proteiinia
13,00g
26%
Suola
2,10g
35%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 heinä 20 11.35 ap.
10%
GDA:sta*
(209 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (72%)
 
Proteiinia (26%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
209
Rasva
16g
Hh
1g
Prot
13g
Kohteessa 100 g on 209 kaloria
Kalorien jakautuminen: 72% rasva, 2% hh, 26% prot.

Luokkaan Huhtahyvät ja Makkarat liittyvät:

Frans
Chorizo
Kyösti Kylmäsavukinkku
Gabriel Grillifilee
Voileipäkinkku
Palvikinkku
  Näytä lisää tuotteita: Huhtahyvät Makkarat

Lisää Huhtahyvät tuotteita:

Lihamestarin Karitsanpaisti
Herkkupalvi
Gourmet Coleslaw
Siipikarjan Kantapalat
Poron Kylmäsavupaisti
  Näytä kaikki tuotemerkin Huhtahyvät tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Broilerimakkara
Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Juvenes Makkarastroganoff
Kivikylän Perinteinen Löylylenkki
Fazer Amica Texmex-Uunimakkaraa
Kokkikartano Tulinen Chorizopasta
Kuljanka Smoked Sausage with Pepper
Alpen Fest Currywurst


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.