Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1590 kJ
19%
380 kcal
Rasvaa
6,10g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,900g
10%
Hiilihydraatit
71,00g
27%
Sokereita
5,70g
6%
Proteiinia
9,70g
19%
Suola
0,01g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 21 elo 20 11.08 ap.
19%
GDA:sta*
(380 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (75%)
 
Rasvaa (15%)
 
Proteiinia (10%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
380
Rasva
6,1g
Hh
71g
Prot
9,7g
Kohteessa 100 g on 380 kaloria
Kalorien jakautuminen: 15% rasva, 75% hh, 10% prot.

Luokkaan Kania ja Risotto liittyvät:

Risotto With Mushrooms
Risotto With Asparagus

Lisää Kania tuotteita:

Thai Style Curry Cooking Sauce
Ajvar Hot
Chili Sauce
Hampurilaiskastike
Tomaattinen Salaatinkastike
  Näytä kaikki tuotemerkin Kania tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Risotto:

Juustorisotto
  Näytä lisää kohteen Risotto ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kokkikartano Linssi-Porkkana-Pullat ja Riisi
Rebl Eats Herkkusieni Risotto
Uncle Ben's Roasted Garlic Rice
Änglamark Basmatiriisi
PPS Nutrition Cream Of Rice
Chakra Chana Masala Vegan


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.