Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Maatilan Parhaat

Viipaloitu Edamjuusto

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1397 kJ
17%
334 kcal
Rasvaa
25,20g
36%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
16,400g
82%
Hiilihydraatit
1,00g
0%
Sokereita
1,00g
1%
Proteiinia
26,80g
54%
Suola
2,00g
33%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 28 tammi 15 11.32 ip.
17%
GDA:sta*
(334 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (67%)
 
Proteiinia (32%)

Kuvat

Maatilan Parhaat Viipaloitu Edamjuusto
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
334
Rasva
25,2g
Hh
1g
Prot
26,8g
Kohteessa 100 g on 334 kaloria
Kalorien jakautuminen: 67% rasva, 1% hh, 32% prot.

Luokkaan Maatilan Parhaat ja Juusto liittyvät:

Viipaloitu Kermajuusto
Gouda
3Kk Kypsynyt Emmentaljuusto
Juustoraaste
Emmentaljuusto
Kermajuusto

Lisää Maatilan Parhaat tuotteita:

Maukas ja Pehmeä Raejuusto
Raejuusto
  Näytä kaikki tuotemerkin Maatilan Parhaat tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Savuporo
Patros Salaattijuusto
Coop Fusilli Cheese
Olympus Halloumi
Riitan Herkku Laktoositon Leipäjuusto
Saarioinen Juustoinen Lihamakaronilaatikko


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.