Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1071 kJ
13%
256 kcal
Rasvaa
18,00g
26%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
12,000g
60%
Hiilihydraatit
5,00g
2%
Sokereita
5,00g
6%
Proteiinia
18,50g
37%
Suola
6,25g
104%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 marras 19 09.00 ap.
13%
GDA:sta*
(256 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (8%)
 
Rasvaa (63%)
 
Proteiinia (29%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
256
Rasva
18g
Hh
5g
Prot
18,5g
Kohteessa 100 g on 256 kaloria
Kalorien jakautuminen: 63% rasva, 8% hh, 29% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Maasdamer Viipaleina
Soft Cheese Slices With Emmentaler
Bruschetta Cheese
Brie de Nangis
Mini Mozzarella Light
Maustamaton Sulatejuusto
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
Proteiinirahka
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Filos Halloumi Ranskalaiset
Arla Juustoraaste
Saarioinen Juustoinen Lihamakaronilaatikko
Babybel Mini Protein
Deluxe Roquefort
Coop Juokseva Sulatejuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.