Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Mutti

Pizzasauce

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
151 kJ
2%
36 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
5,40g
2%
Sokereita
4,20g
5%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
1,60g
3%
Suola
0,75g
13%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 heinä 23 11.10 ap.
2%
GDA:sta*
(36 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (73%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (21%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
36
Rasva
0,2g
Hh
5,4g
Prot
1,6g
Kohteessa 100 g on 36 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 72% hh, 21% prot.

Luokkaan Mutti ja Kastikkeet liittyvät:

Tomater Och Parmigiano Reggiano
Tomaattikastike Parmesaanilla
Chilipeppar
Pizzakastike
Parmesanost
Oliver
  Näytä lisää tuotteita: Mutti Kastikkeet

Lisää Mutti tuotteita:

Polpa Datterini
Oranssi Tomaattipesto
Passata
  Näytä kaikki tuotemerkin Mutti tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kastikkeet:

Omenasose
Oliiviöljy
Ketsuppi
Salsa
Soijakastike
Majoneesi
  Näytä lisää kohteen Kastikkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kavli Cheddar Juustokastike
Kotipizza Sitruuna-Aiolidippi
Kotipizza Sour Cream-Dippi
Kotipizza Ranch-Dippi
UniCafe Kreikkalaista Broilerikastiketta
Maggi Maustetahna Teriyaki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.