Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
230 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
799 kJ
10%
191 kcal
Rasvaa
1,84g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,460g
2%
Hiilihydraatit
21,62g
8%
Sokereita
2,30g
3%
Kuitua
16,8g
Proteiinia
13,57g
27%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 loka 19 12.03 ap.
10%
GDA:sta*
(191 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (54%)
 
Rasvaa (11%)
 
Proteiinia (35%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
191
Rasva
1,84g
Hh
21,62g
Prot
13,57g
Kohteessa 230 g on 191 kaloria
Kalorien jakautuminen: 11% rasva, 55% hh, 35% prot.

Luokkaan Pirkka ja Pavut liittyvät:

Herne-Maissi-Porkkana
Mustapapu
Vihreä Pitkä Papu
Ruskeat Pavut
Papusekoitus Suolaliemessä
Valkoiset Pavut
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Pavut

Lisää Pirkka tuotteita:

Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pavut:

Tarhapavut
Tarhapavut (Punaiset, Säilyke)
Pavut (Vihreät)
Keitetyt Pavut
  Näytä lisää kohteen Pavut ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Heinz Beanz n. Added Sugar
Coop Kidney Beans
Sol&Mar Black Eyed Beans
Filos Jättipapu
Freshona Soijapapu
Änglamark Punaiset Kidneypavut


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.