Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Tumma Gluteeniton Jauhoseos

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1464 kJ
18%
350 kcal
Rasvaa
1,70g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
78,00g
30%
Sokereita
3,60g
4%
Kuitua
7,0g
Proteiinia
2,00g
4%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 17 touko 18 03.18 ap.
18%
GDA:sta*
(350 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (93%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (2%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
350
Rasva
1,7g
Hh
78g
Prot
2g
Kohteessa 100 g on 350 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 93% hh, 2% prot.

Luokkaan Pirkka ja Jauhot liittyvät:

Mannasuurimo
Puolikarkea Vehnäjauho
Gluteeniton Jauhoseos
Ruisjauho
Kaurajauho
Grahamjauho
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Jauhot

Lisää Pirkka tuotteita:

Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jauhot:

Valkoiset Jauhot
Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
Täysjyvävehnäjauhot
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotimaista Korppujauho
Myllärin Luomu Ruisjauho
Fazer Gluteeniton Ksantaani
Meira Leivinjauhe
Foodin Kookosjauho Luomu
Aduki Luomu Carob Jauhe


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.