Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1408 kJ
17%
336 kcal
Rasvaa
3,70g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,400g
2%
Hiilihydraatit
73,10g
28%
Sokereita
27,60g
31%
Proteiinia
1,00g
2%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 huhti 19 03.47 ap.
17%
GDA:sta*
(337 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (89%)
 
Rasvaa (10%)
 
Proteiinia (1%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
336
Rasva
3,7g
Hh
73,1g
Prot
1g
Kohteessa 100 g on 336 kaloria
Kalorien jakautuminen: 10% rasva, 89% hh, 1% prot.

Luokkaan Poppamies ja Kastikkeet liittyvät:

Medium Wings Siipikastike
Roasted Garlic BBQ Sauce
Sriracha Dip
Blue Cheese Dippikastike
Kansas City BBQ
Hot Sauce Classic
  Näytä lisää tuotteita: Poppamies Kastikkeet

Lisää Poppamies tuotteita:

Burgers & Ribs Rub
Rub One For All
Roasted Garlic Majoneesi
  Näytä kaikki tuotemerkin Poppamies tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kastikkeet:

Majoneesi
Oliiviöljy
Salsa
Soijakastike
Ketsuppi
Omenasose
  Näytä lisää kohteen Kastikkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Spaghetti Sauce
UniCafe Lohicarbonara
Kotipizza Sitruuna-Aiolidippi
Hesburger BBQ-Kastike
Auran Cheddar Juustokastike
McDonald's El Maco - Mausteseos


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.