Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Porlammin

Puolitetut Edam Viipaleet

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1372 kJ
16%
328 kcal
Rasvaa
24,00g
34%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
15,000g
75%
Hiilihydraatit
0,10g
0%
Sokereita
0,10g
0%
Proteiinia
28,00g
56%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 19 maalis 24 12.47 ip.
16%
GDA:sta*
(328 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (66%)
 
Proteiinia (34%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
328
Rasva
24g
Hh
0,1g
Prot
28g
Kohteessa 100 g on 328 kaloria
Kalorien jakautuminen: 66% rasva, 0% hh, 34% prot.

Luokkaan Porlammin ja Juusto liittyvät:

Vege
Gouda Viipaleet
Vuustokuutiot Salaattiin
Mustaleima Emmental
Sulatejuusto Mustaleima
Vege Plus Cheddar
  Näytä lisää tuotteita: Porlammin Juusto

Lisää Porlammin tuotteita:

Vege Plus Protein Levite Ruohosipuli
Mustaleima Emmental 15%
  Näytä kaikki tuotemerkin Porlammin tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fontana Grilloumi
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Savuporo
Olympus Halloumi
Coop Juokseva Sulatejuusto
Saarioinen Juustoinen Lihamakaronilaatikko
Babybel Mini Protein


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.