Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
234 kJ
3%
56 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
4,20g
2%
Sokereita
3,70g
4%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
9,40g
19%
Suola
0,14g
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 24 loka 23 01.13 ip.
3%
GDA:sta*
(56 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (30%)
 
Rasvaa (3%)
 
Proteiinia (67%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
56
Rasva
0,2g
Hh
4,2g
Prot
9,4g
Kohteessa 100 g on 56 kaloria
Kalorien jakautuminen: 3% rasva, 30% hh, 67% prot.

Luokkaan Skyr ja Välipalat liittyvät:

Mandariini-Juustokakku
Kirsikka Tummasuklaa
Kerros Skyr Sitruuna
Mansikka-Valkosuklaa
Kerros Lakritsi
Air Banoffee
  Näytä lisää tuotteita: Skyr Välipalat

Lisää Skyr tuotteita:

Air Vadelma-Sitruuna
Banana Toffee
  Näytä kaikki tuotemerkin Skyr tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Välipalat:

Pretzelit
Popcorn
Perunalastut
Voileipäkeksit
  Näytä lisää kohteen Välipalat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Danone Yopro Proteiinijuoma Mustikka
Hesburger Mozzarellatikut 3 Kpl
Smooth it Mansikka-Maapähkinävoi Chia
Gaam Protein Bar Chocolate & Almond
Fazer Alku Pehmeä Granolapala Mustikka
Atria Kaakao-Vadelma Rahkaohukainen


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.