Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
527 kJ
6%
126 kcal
Rasvaa
5,50g
8%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,400g
12%
Hiilihydraatit
0,30g
0%
Sokereita
0,30g
0%
Proteiinia
19,00g
38%
Suola
2,20g
37%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 joulu 23 05.34 ap.
6%
GDA:sta*
(126 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (39%)
 
Proteiinia (60%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
126
Rasva
5,5g
Hh
0,3g
Prot
19g
Kohteessa 100 g on 126 kaloria
Kalorien jakautuminen: 39% rasva, 1% hh, 60% prot.

Luokkaan Tamminen ja Makkarat liittyvät:

Maalaisnakki
Naudan Palvientrecote
Talman Tomatinonakki
Kipinä Grillimakkara
Talman Pitkänakki

Lisää Tamminen tuotteita:

Savusauna Palvilastu
Porsaan Uunipaisti
Ilmakuivattu Salami
Naudan Picanha
Ilmakuivattu Prosciutto
  Näytä kaikki tuotemerkin Tamminen tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Naudanlihamakkara
Broilerimakkara
Tuore Sianlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotimaista Peuramakkarapannu
Kivikylän Kotipalvaamo Lauantaimakkara
Pouttu Grillimakkara Chimichurri
Chef Wotkin's Hampurin Grilleri
Fazer Amica Makkarapihvejä Punaviini-Sipulikastikkeessa
HK Maakarit Raakamakkara Berliinin Dieter


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.